anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwanie z wykluczeniem?

betmary
#10 Popularyzator#

Jeszcze do niedawna, gdy szukałam produktu na Allegro, mogłam użyć parametru "-" do wykluczenia jakiegoś słowa z wyszukiwania. Dziś po wpisaniu "-zestaw" widzę, że to nie działa i nadal w wynikach wyszukiwania mam mnóstwo produktów ze słowem "zestaw" w nazwie. Nie były to oferty sponsorowane ani nawet promowane.
Czy Allegro zmieniło działanie wyszukiwania i teraz już nie ma możliwości wykluczania wybranych słów? A może zrobiłam coś nie tak?

BTW, te zestawy są w kategorii "pojedyncze noże", więc nie powinno ich tam w ogóle być 😕

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@betmary upewnij się, czy po znaku "-" nie wstawiłaś spacji, ponieważ zmienia to wyniki wyszukiwania. Więcej o korzystaniu z wyszukiwarki w tym artykule
Jeśli zauważyłaś ofertę, która znajduje się w nieprawidłowej kategorii, możesz zgłosić ją do weryfikacji przez zakładkę "Zgłoś naruszenie".

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

betmary
#10 Popularyzator#

Nie, z całą pewnością nie wstawiałam spacji. Korzystam z tej opcji od dawna i wiem, że nie może być spacji.
2025-06-22_160205.png2025-06-22_160012.png

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @betmary. Dziękuję za przykłady. Skonsultuję to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów