Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, zauważyłem, że od dłuższego czasu wyszukiwarka nie działa tak jak powinna, zwłaszcza z przedmiotami związanymi z motoryzacja... Wpisuje "DT 125 lampa" i dostaje 9000 wyników z lampami do przyczep, do Renault, do ciągników ale nie to co szukam. Niestety jest to notoryczne... Jak to obejść, naprawić?
@PrzemekSztandera możesz albo wpisać szukaną frazę w cudzysłowie, wtedy pokażemy na liście tylko te oferty, które mają te słowa w tytule (w przypadku frazy "DT 125 lampa" to się nie sprawdziło) albo dodać więcej informacji o szukanym produkcie np. Yamaha DT 125 lampa (wtedy wyniki wyszukiwania są konkretniejsze).
Zgodnie z podpowiedzią dodałem w cudzysłowie "Yamaha DT 125 lampa" i już mam "jedynie" 1500 wyników, gdzie większość to jakieś uniwersalne lampy, błotniki z lampa nie wiadomo do czego i inne badziewia
@PrzemekSztandera musisz użyć Google 😉
https://www.google.com/search?q=site%3Aallegro.pl+"Yamaha+DT+125+lampa"&newwindow=1&client=opera&hs=PR&sca_esv=2321425f395f450e&sxsrf=AE3TifPwwnYQh_TuMa0UiVEj-0Jvjgc0ig%3A1762456908263&ei=TPUMaf7rD8ClwPAPm7258Qg&ved=0ahUKEwj-wcvPn96QAxXAEhAIHZteLo4Q4dUDCBE&uact=5&oq=site%3Aallegro.pl+"Yamaha+DT+125+lampa"&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiJXNpdGU6YWxsZWdyby5wbCAiWWFtYWhhIERUIDEyNSBsYW1wYSJIyxZQmhNYmhNwA3gAkAEAmAGmAaABpgGqAQMwLjG4AQPIAQD4AQGYAgCgAgCYAwCIBgGSBwCgBy2yBwC4BwDCBwDIBwA&sclient=gws-wiz-serp
@PrzemekSztandera wyszukiwarka Allegro już dawno nie działa, ja ostatnio szukałem lamp do DT-75 i tez nie znalazłem😉
No właśnie to się głównie dzieje przy częściach motoryzacyjnych. Dawniej było elegancko, teraz bieda...
To ja odpowiem wyręczając moderatorów:
WYSZUKIWARKA NIE DZIAŁA i nie będzie działać. Taka jest DECYZJA BIZNESOWA.
A czemu biznesowa? W czym to ma pomóc rozwijać biznes?
@PrzemekSztandera to ma rozwijać biznes Allegro, czyli masz znaleźć te produkty które poleca Allegro i nie interesuje ich to, że poprzednia wyszukiwarka była lepsza dla kupujących, bo w nowej wyszukiwarce Allegro lepiej wie czego szukasz😉
Ale ja nie mogę znaleźć nic... Same śmieci mi się pokazuja
@PrzemekSztandera poczytaj sobie , około 1000 zadowolonych klientów😉 50 stron wpisów i jak krew w piach😔
Temat był wałkowany wielokrotnie i ostatecznie zawsze padała taka odpowiedź. Nic nie zrobisz, allegrowy manager wie lepiej, co jest Ci do szczęścia potrzebne. Sprzedawcy przenoszą oferty na inne platformy. Cóż, pycha kroczy przed upadkiem.