anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwarka produktów

Pro_age
#7 Wielbiciel#
  • Witam mam problem 

jak w roku 2024 znaleźć przedmioty ,które licytują inni użytkownicy ? 

po sortowaniu aukcji Trafność największa pokazuje się porównywarka danego produktu. a nie przedmioty ,którzy licytują inni tak jak było wcze

Screenshot_20241004-122031.png

śniej 

dotyczy to każdej kategorii 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Nijak, nie potrzebne nam podstawowe funkcje. Wszyscy oprócz kupujących podstawowe rzeczy za podstawioną przez portal cenę dawno uciekli. 

oznacz moderatorów

Pro_age
#7 Wielbiciel#

To nie rozwiązuje problemu 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Według serwisu tak. Sprzedawcy od 2 lat protestują na zmiany za które potem oni ponoszą konsekwencje. To co teraz zrobili kupującym to tylko końcówka całego procesu. Allegro już nie ma. Teraz to jakieś dziwny mix Amalegro czy Aliegro... Zabrali wszystko co było dobre, i dali wszystko co było złe u konkurencji. W dodatku bez żadnej kontroli.  Oficjalnie to dla naszego dobra i w ogóle nie wiedzą dlaczego marudzimy jak tak jest lepiej xD. Raz na miesiąc wejdzie CM i poopowiada nam, że nie wiemy co piszemy i na tym się kontakt z portalem kończy. Bunt po zmianach to dali loterie. Mniejsza sprzedaż po zmianach i rezygnacje ze smarta to dali kolejną promocje na smarta od 30zł. I tak w kółko, zamiast naprawić co nie działa to lecą po bandzie... Na co mi kupony czy wysyłki od 30zł jak nic nie kupię, bo nic z tego co chcę zwyczajnie nie znajduje? Ale pewnie trochę osób się złapało i nawet nie zajarzyło, że serwis im wszystkie tańsze oferty ukrył xD

oznacz moderatorów