Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Temat z tego co widzę stary i dobrze znany, ale allegro nie jest jak widać zainteresowane rozwiązaniem. Po przesiadce na LibreWolf po ostatnich aferach z Firefoxem nie mogę otworzyć strony allegro. Dostaję informację że zostałem zablokowany. Udało mi się raz po wyłączeniu privacy.resistFingerprinting, ale aktualnie nawet to nie pomaga.
Ta sytuacja jest naprawdę żenująca. Zostawiłem u was już sporo pieniędzy, a teraz nie mogę nawet wejść na stronę z przeglądarki, której używam. Ama**n, e*ay i inne sklepy jakoś nie robią z tym żadnych problemów. Przykre że poraz kolejny muszę się na własnej skórze przekonywać o ile lepsze jest podejście do klienta na zagranicznych platformach. Pomijam już fakt że mam u was konto i zbieracie wystarczająco informacji, po co jeszcze fingerprinting?
Powiedzcie mi co ja mam z tym teraz zrobić? Planuję zabdać o swoją prywatność i do wszystkiego używać LibreWolfa. Trzymanie specjalnie dla waszej, jednej strony dodatkowej przeglądarki nie wchodzi w grę, prędzej faktycznie przeniosę się na am***na. Jest tam u was ktoś, kto się tym faktycznie zajmuje i poświęcił chociaż 5min na zastanowienie się jak to naprawić, czy jedynym rozwiązaniem zostaną prośby od moderatora żeby zaktualizować przeglądarkę i wyczyścić cache?
Tak na marginesie danie do wyboru jasnego motywu i zgodnego z systemem, z pominięciem ciemnego jest niepotrzebnym i irytującym ograniczeniem.
PS I jeszcze mi ocenzurowało nazwy innych sklepów, podając informację że w wiadomości znajduje się "nieprawidłowy HTML". Ta strona to jedno wielkie XD
+1 Allegro nie dziala na LibreWolf, inne strony (w tym caly ecomerce) dziala poprawnie.
@Client:45131226 Czy możesz dodać zrzut całego ekranu, obrazujący widok, który się pojawia przy próbie wejścia na Allegro?
Od wczoraj mam ten sam problem, jest to niesamowicie frustrujące. Co śmieszne, próbując odpisać w tym wątku… allegro zaczęło nagle działać. Ale po kolei.
Po próbie otwarcia strony:
Od tego momentu próby:
- wyrzucenie ustawień,
- przeinstalowanie aplikacji i wyrzucenie wszystkich ustawień,
- dodanie https://allegro.pl do wyjątków cookie,
- dodanie https://allegro.pl do wyjątków Enhanced Tracking Protection,
- (oczywiście tymczasowe) privacy.resistFingerprinting = false,
- z innej przeglądarki działa…
Wtem! Nagle pojawiła się captcha, udało się zalogować. Powrót do resistFingerprinting=true i nadal ok. Nie wiem jaka magia, ale działa.
U konkurencji nie ma problemów, Allegro tylko zmarnowało mój czas. Trochę słabo.
@gecko_2005 cieszę się, że udało Ci się prawidłowo zalogować.
Analizujemy ten temat.