Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie rozumiem dlaczego pobrano mi z konta 36,50 Euro, (mieszkam w Luxemburgu)
kiedy zakupiony przeze mnie Towar
kosztowal niecale 56 Zlotych!
poza tym towaru jeszcze nie otrzymalam
Dziekje za wyjasnienie
@veran7266 Wejdź w swoje konto na Allegro i zobacz koszty. Czy przypadkiem nie waży tutaj koszt wysyłki?
Przewalutowanie z EUR na PLN? Niektóre banki potrafią walnąć solidną prowizję za taką operację.
@veran7266 Abym mogła to sprawdzić, poproszę o numer lub link do oferty, której dotyczy sprawa.
Nr a9681283-6451-11ea-92f7-51df9ca8bae1
@veran7266 Kwota jest zupełnie prawidłowa, ponieważ w tej transakcji zakupiłaś jeszcze jeden przedmiot od innego sprzedającego. Nie jest on widoczny w zakładce Kupione, ponieważ usunęłaś go z tej listy.
W sprawie obu towarów, polecam kontakt bezpośrednio ze Sprzedającymi. W jednej ofercie wybrałaś przesyłkę zagraniczną do Luksemburga, nie krajową, której Sprzedający w ogóle nie wycenił. Natomiast dłuższa realizacja drugiej oferty może być spowodowana przesyłką zagraniczną oraz aktualną sytuacją epidemiologiczną, więc najlepiej będzie jeśli tę sytuację również wyjaśnisz ze Sprzedającym.
W takim razie bardzo dziekuje za wyjasnie.
A ze wiadomym jest ze sytuacja na granicy nie jest latwa, ubieram sie w cierpliwosc.
Z pozdrowieniami
Pierwsza przesylka , sprzedajacy sie ze mna skontaktowal.
Natomiast jezeli chodzi o drugi produkt, ktory niechcacy w jakis sposob usunelam z listy zakupow,nie wiem jak mam znalezc sprzedawce.
Za pomoc z gory dziekuje
@veran7266 Przywróciłam ten produkt do listy Twoich zakupów, więc jest on już widoczny w zakładce Kupione.