Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
proszę o pomoc w kwestii blokady sprzedaży konta sprzedającego na Allegro. Krótko: kuppiłem produkt za który wystawiłem negatywny komentarz. Teraz jestem bombardowany wiadomościami od sprzedającego o wycofanie komentarza bo:
- "Zablokowali nam sprzedaż"
- "jeden negatyw przesuwa o kilkdziesiąt jeśli nie kilkaset miejsc w dół w rankingu popularności... to praktycznie kasuje sprzedaż"
- "Taki komentarz to dla nas to utrata renomy, spadek raitingów, wzrost kosztów wystawiania, spadek zamówień i utrata statusu Super Sprzedawcy, to wszystko są duże straty"
- "Jeden taki komentarz przesuwa nam o kilkaset miejsc w dół na liście popularności sprzedawców"
Jak postępować? Być "w porządku" w stosunku do innych kupujących aby ostrzec przed "takim" sprzedającym (w gruncie rzeczy oakzało się że mój przypadek nie był odosobniony i w ostatnim czasie 12 kupujących usunęło swoje komentarze) i pozostawić ostrzeżenie czy zlitować się nad sprzedającym i liczyć że zmieni podejście?
Pozdrawiam
Jeżeli masz dylemat to rzuć monetą.
@marian5110 Komentarz powinien być zgodny z przebiegiem transakcji, powinien dlatego żeby inni kupujący wiedzieli jaki to sprzedajacy, Nie należy zmieniać pod wpływem nacisku sprzedającego.