anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto i brak odp z allegro

Client:110424707
#1 Nowicjusz

Dzień dobry,

moje konto Allegro jest zablokowane od 09.09.2026. Do tej pory nie otrzymałem skutecznej informacji, która pozwoliłaby mi wyjaśnić przyczynę blokady ani odzyskać dostęp do konta.

Proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy oraz informację:

1. z jakiego dokładnie powodu konto zostało zablokowane,
  2. czy blokada jest czasowa czy bezterminowa,
  3. jakie działania lub dokumenty są wymagane, aby konto zostało odblokowane.

Jeżeli moje wcześniejsze wiadomości nie zostały rozpatrzone, proszę o przekazanie sprawy do odpowiedniego zespołu zajmującego się blokadami kont.

Proszę również o potwierdzenie otrzymania mojego odwołania i numer sprawy.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji i odzyskaniu dostępu do konta. Jestem gotowa dostarczyć wszelkie informacje lub dokumenty potrzebne do weryfikacji.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Client:110424707, kwestie związane z blokadą konta można wyjaśnić wyłącznie z Działem Bezpieczeństwa drogą mailową.. Twoja sprawa jest już przekazana do odpowiedniego zespołu, proszę jeszcze o cierpliwość.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Kornelia_lol
#7 Wielbiciel

Witam nie mam dostepu do konta pysia19952 a numer telefonu jest rowniez nieaktualny czy moge prosic o zmiane na aktualny i prosze o dalsze kroki by jak najszybciej odblokowac moje konto. Bardzo prosze o odpowiedniego emaila do dzialu bezpieczeństwa nie wiem gdzie go znaleźć

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Kornelia_lol, z Działem Bezpieczeństwa możesz skontaktować się przy użyciu tego formularza.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów