Dzień dobry,
moje konto Allegro jest zablokowane od 09.09.2026. Do tej pory nie otrzymałem skutecznej informacji, która pozwoliłaby mi wyjaśnić przyczynę blokady ani odzyskać dostęp do konta.
Proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy oraz informację:
Jeżeli moje wcześniejsze wiadomości nie zostały rozpatrzone, proszę o przekazanie sprawy do odpowiedniego zespołu zajmującego się blokadami kont.
Proszę również o potwierdzenie otrzymania mojego odwołania i numer sprawy.
Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji i odzyskaniu dostępu do konta. Jestem gotowa dostarczyć wszelkie informacje lub dokumenty potrzebne do weryfikacji.
Pozdrawiam
Cześć @Client:110424707, kwestie związane z blokadą konta można wyjaśnić wyłącznie z Działem Bezpieczeństwa drogą mailową.. Twoja sprawa jest już przekazana do odpowiedniego zespołu, proszę jeszcze o cierpliwość.
Witam nie mam dostepu do konta pysia19952 a numer telefonu jest rowniez nieaktualny czy moge prosic o zmiane na aktualny i prosze o dalsze kroki by jak najszybciej odblokowac moje konto. Bardzo prosze o odpowiedniego emaila do dzialu bezpieczeństwa nie wiem gdzie go znaleźć
Cześć @Kornelia_lol, z Działem Bezpieczeństwa możesz skontaktować się przy użyciu tego formularza.