Witam mam zablokowane konto i prosicie o potwierdzenie tożsamości jak mam przesłać wskazane przez was zdjęcia i dokumenty potwierdzające firmę
@MaleRadosci prześlij je proszę przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Tam mogę wysłać jedynie zapytanie a załączniki ?
@MaleRadosci załączniki będziesz mógł przesłać w odpowiedzi na wiadomość od nas.
Dziękuję. Wysłałam załączniki.
Witam jak długo może trwać weryfikacja konta. Będę wdzięczna za odpowiedź
Cześć, @MaleRadosci. Weryfikacja trwa zazwyczaj kilka dni roboczych, jednak w bardziej skomplikowanych przypadkach może się przedłużyć.
Widzę, że obecnie oczekujemy na Twoją odpowiedź w zgłoszeniu 58518835. Proszę, odpisz na wiadomość od doradcy i podeślij dane, o które Cię poprosił. Bez tego nie będziemy w stanie przeprowadzić weryfikacji.
Wysłłałam te dane zaraz po otrzymaniu instrukcji gdzie mam wkleić dokumenty. Czy w związku z wysłaniem ich one są bezpieczne skoro nie możecie ich odnaleźć
Niestety mam obawy o bezpieczeństwo na portalu skoro korzystam z waszych bezpiecznych komunikatorów a pomimo to gdzieś giną wysłane wiadomiścu to chyba coś nie gra. Mam nadzieje że moje danwe nie zostaną użyte w sposób niewłaściwy.
@MaleRadosci, zapewniam, że podesłane dokumenty są bezpieczne i usuniemy je od razu, gdy potwierdzimy, że Twoje dane są poprawne.
Rzeczywiście w Twoim zgłoszeniu mailowym są już dodane załączniki, przepraszam za niedopatrzenie. Poinformuję o tym dział bezpieczeństwa - jeśli będą potrzebne jakiekolwiek dodatkowe informacje, to na pewno damy Ci znać mailowo.
Dziekuje