anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zablokowane konto, jak mam potwierdzić tożsamość

MaleRadosci
#7 Wielbiciel

Witam mam zablokowane konto i prosicie o potwierdzenie tożsamości jak mam przesłać wskazane przez was zdjęcia i dokumenty potwierdzające firmę

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@MaleRadosci prześlij je proszę przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MaleRadosci
#7 Wielbiciel

Tam mogę wysłać jedynie zapytanie a załączniki ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@MaleRadosci załączniki będziesz mógł przesłać w odpowiedzi na wiadomość od nas. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MaleRadosci
#7 Wielbiciel

Dziękuję. Wysłałam załączniki. 

oznacz moderatorów

MaleRadosci
#7 Wielbiciel

Witam jak długo może trwać weryfikacja konta. Będę wdzięczna za odpowiedź

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @MaleRadosci. Weryfikacja trwa zazwyczaj kilka dni roboczych, jednak w bardziej skomplikowanych przypadkach może się przedłużyć.

Widzę, że obecnie oczekujemy na Twoją odpowiedź w zgłoszeniu 58518835. Proszę, odpisz na wiadomość od doradcy i podeślij dane, o które Cię poprosił. Bez tego nie będziemy w stanie przeprowadzić weryfikacji. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MaleRadosci
#7 Wielbiciel

Wysłłałam te dane zaraz po otrzymaniu instrukcji gdzie mam wkleić dokumenty. Czy w związku z wysłaniem ich one są bezpieczne skoro nie możecie ich odnaleźć

oznacz moderatorów

MaleRadosci
#7 Wielbiciel

Niestety mam obawy o bezpieczeństwo na portalu skoro korzystam z waszych bezpiecznych komunikatorów a pomimo to gdzieś giną wysłane wiadomiścu to chyba coś nie gra. Mam nadzieje że moje danwe nie zostaną użyte w sposób niewłaściwy. 

oznacz moderatorów

MiMary

@MaleRadosci, zapewniam, że podesłane dokumenty są bezpieczne i usuniemy je od razu, gdy potwierdzimy, że Twoje dane są poprawne. 
Rzeczywiście w Twoim zgłoszeniu mailowym są już dodane załączniki, przepraszam za niedopatrzenie. Poinformuję o tym dział bezpieczeństwa - jeśli będą potrzebne jakiekolwiek dodatkowe informacje, to na pewno damy Ci znać mailowo. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MaleRadosci
#7 Wielbiciel

Dziekuje 

oznacz moderatorów