Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, nie mogę kupić u jednego sprzedającego, bo on nie zapłacił prowizji. Jak mogę ten problem rozwiązać?
@ciacho555 Więc poszukaj u innego sprzedawcy taki towar i tam kup
To jest rada?!
Litości...
@ciacho555 Jeżeli sprzedający ma zablokowane konto to jak chcesz kupić ???
@ciacho555 Jeżeli sprzedający ma problemy i zablokowane konto to jest najlepsza rada jak nie chcesz problemów (ale twój wybór)
Ja nie mogę od niego kupić.
@ciacho555 Dlaczego???? Nie ma wystawionych ofert? Skąd wiesz o niezapłaconej prowizji??? Nich ją zapłaci, wtedy wystawi oferty i kupisz. Innego wyjścia nie ma.
tak najlepsza , jeśli nie placi prowizji to być może i towaru nie zobaczysz ... potrzebne Ci komplikacje ??
Ja nie mogę od niego kupić. Jakaś niezapłacona prowizja. Cały czas działa na Allegro.
to może na Twoim koncie wisia niezapłacona prowizja . Sprawdź ,, moje konto - rozliczenia z allegro ,,
Nie, sprawdziłem, na wszelki wypadek.
A mogę sprawdzić KTO mnie zablokował?
@ciacho555 Piszesz tak, że zupełnie nie wiadomo, o co chodzi. Raz, że sprzedający nie zapłacił prowizji, innym razem, że sam jesteś zablokowany. Załóż sobie nowe konto na Allegro, potrwa to chwilę i kupisz u tego sprzedawcy z nowego konta, jeśli ma wystawione przedmioty.
Może i to jest rzeczywiście rozwiązanie...
Piszę dokładnie. Wystarczy przeczytać. Ja nie narzekam na tego sprzedającego.
Może rzeczywiście zrobię nowe konto. Na szybko...
To może zapłać prowizje za niego to mu odblokują konto. Co nie?
@ciacho555 Skąd wiesz, że nie zapłacił prowizji? Ma oferty na Allegro, czy nie, bo nie może ich wystawić? Jeśli ma oferty, to możesz kupić.
Niby on i ja jesteśmy wzajemnie zablokowani dla siebie.
@ciacho555 Może już kupowałaś u niego i wystawiłaś negatywny komentarz a on cię zablokował
Napisał mi, że nie zapłacił prowizji i nie może oblokować, bo ja też jestem dla niego zablokowany.