Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jakiś czas temu usunąłem cookies z historii swojej przeglądarki, od tej pory nie mam historii swojego konta allegro.
Używam konta do zakupów firmowych, są tam faktury, zakupy wszystko z lat poprzednich.
Po zalogowaniu się na konto - jest wyczyszczone z wszelkich danych. Nie ma smarta, nie ma historii zakupów, korespondencji, obserwowanych ogłoszeń.
To jakiś systemowy błąd, czy allegro może zrobić back-up?
Problem jest w użytkowaniu allegro na laptopie. W telefonie jest bez zmian, jednakże wygodniej obsługuje mi się allegro z laptopa.
Wygląda jakby nie to konto tylko inne, masz jedno?
Konto z którego teraz piszesz zostało założone 8 miesięcy temu więc musisz mieć dwa lub więcej kont. Zaloguj się na właściwe i tam wszystko będzie 😁
@Client:112064173 masz dwa konta na Allegro, Smart! i historia zakupów jest na tym drugim.
Tylko jak się loguje za pomocą hasła i maila do tego konta - wyświetla mi się właśnie wyżej opisana sytuacja, nowe konto, czyste, bez historii...
Niby założone 8 msc temu, ale puste. Na telefonie jestem zalogowany automatycznie - mam dostęp do wszystkiego.
@Client:112064173 dane do logowania muszą być inne. Na telefonie jesteś zalogowany na tamto konto, tutaj na przeglądarce na inne, drugie konto. Login tego pierwszego konta to Paskud_og, spróbuj zalogować się podając login.
🤗
Paskud_og nie działa - z rok temu zmieniałem maila, logując się przez maila - loguje mnie do tego czystego konta.
@Client:112064173 dlaczego login nie działa podczas logowania? Czy dlatego, że e-mail na który jest zarejestrowane konto, nie jest już przez Ciebie używany?
Żeby zalogować się na pierwsze konto nie pamiętając hasła musiałbyś mieć dostęp do maila, na które zarejestrowane jest to konto Allegro.
Aby odzyskać dostęp w tej sytuacji, napisz do nas za pomocą tego formularza.