Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupiłam wczoraj maseczki za kwotę podana w transakcji. Na Allegro nie ma żadnego potwierdzenia zakupu, nie przyszło też potwierdzenie zakupu na e-mail.
zaznacze, ze w tym dniu kupowałam 2 rodzaje maseczek u 2 różnych sprzedających i u jednego wszystko jest ok, a tej drugiej transakcji nie ma żadnego potwierdzenia na Allegro a pieniądze z konta zostały pobrane !
co zrobić?
Za mało informacji, to było Allegro, czy Allegro Lokalnie? Zapłata przez Allegro, czy bezpośrednio na konto sprzedawcy? Zdjęcia są ukryte, niewidoczne. Oferty z maseczkami chyba Allegro usuwa, więc mogło być tak, że oferta została usunięta, a pieniądze do Ciebie wrócą lub trzeba będzie się upomnieć o zwrot.
Gdzie upominać się o zwrot? Można gdzieś zadzwonić w tej sprawie? Komu mogę przesłać potwierdzenie przelewu?
To było normalne Allegro
Jednak Allegro Lokalnie ...
Allegro Lokalnie i zaznaczyłaś Kupuję i płacę, czy było to zwykłe ogłoszenie, a pieniądze przesłałaś na numer konta wskazany przez sprzedawcę? Jeśli tak, to nie otrzymasz od Allegro żadnego potwierdzenia, musisz kontaktować się ze sprzedającym. Przy zwykłym ogłoszeniu nie finalizujesz transakcji przez Allegro.
@kxanti widzę u Ciebie tylko jedną transakcję za maseczki (nr oferty 9100118874) inny zakup jest z 2.02 i nie są to maseczki. Także po prostu nie kupiłaś w tej ofercie, o której piszesz.