anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup na raty, o co chodzi?

plm_117
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, przedwczoraj kupiłem przedmiot na raty, wniosek został pozytywnie rozpatrzony przez bank, dostałem umowę itp, na allegro przyszło potwierdzenie że sprzedający otrzymał pieniądze po czym dziś dostaje maila od allegro, że przedmiot nie został kupiony, ponieważ bank odrzucił wniosek. To jak to w końcu jest?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

Miałeś ten przedmiot w zakładce Kupione? Moim zdaniem nie mogłeś mieć bo do zakupu nie doszło, ponieważ bank odrzucił wniosek. Sprawdź dokładnie wszystkie powiadomienia. Skontaktuj się z Allegro, aby to wyjaśnić; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a

oznacz moderatorów

plm_117
#7 Wielbiciel#

Mam go w kupionych. Jest informacja że płatność jest zakończona a wszelkie pozytywne informację i dokumenty od banku mam na mailu. Wszystko przeszło, a wczoraj dostałem maila od allegro, który całkowicie mi tu do wszystkiego nie pasuje. Dzięki 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Jeśli masz w kupionych, to jest Twój. Mail był zapewne wysłany w wyniku jakiegoś błędu technicznego lub składałeś dwa wnioski i jeden został odrzucony 🙂

oznacz moderatorów