Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, przeglądałem już kilka tematów i żaden nie rozwiązał mojego problemu. Chciałem kupić monitor na raty zero https://allegro.pl/oferta/monitor-led-iiyama-gb3461wqsu-b1-34-11874343109 i mimo, że taka opcja w ogłoszeniu widnieje to po dodaniu monitora do koszyka jedynym wyborem są tylko raty PayU. Sprawdziłem wszystkie ustawienia, bieżące rozliczenia z Allegro itp. Wszystko wydaje się ok a mimo to nie pojawia mi się opcja zakupu na raty. Próbowałem zakupu przez aplikację na telefonie, na tablecie i przez przeglądarkę na komputerze i w dalszym ciągu bez zmian.
Na swoim koncie też nie widzę opcji żeby złożyć gdzieś wniosek o raty.
@Marek_Cerb Czy możesz przesłać mi zdjęcie lub zrzut ekranu, gdzie jest widoczna tylko opcja rat PayU?
@Marek_Cerb Dziękuję, sprawdzimy to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko dostanę informacje w tej sprawie.
@Marek_Cerb Spróbuj proszę wybrać opcję dostawy - kuriera i wówczas raty powinny pojawić się do wyboru.
Niestety ta opcja nie działa. Obojętnie jakiego kuriera bym nie wybrał to w dalszym ciągu pozostaje mi tylko opcja płatności Allegro Pay. Przy próbie płatności „Zapłać później” też nie mam do wyboru Rat Zero.
@Marek_Cerb sprawdziłam dokładnie tą ofertę i opcje rat PayU są w niej dostępne.
Czy w aplikacji jesteś zalogowany na koncie, z którego piszesz? Czy próbowałeś skorzystać z przeglądarki, nie z aplikacji?