anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup na raty zero

Marek_Cerb
#7 Wielbiciel#

Witam, przeglądałem już kilka tematów i żaden nie rozwiązał mojego problemu. Chciałem kupić monitor na raty zero https://allegro.pl/oferta/monitor-led-iiyama-gb3461wqsu-b1-34-11874343109 i mimo, że taka opcja w ogłoszeniu widnieje to po dodaniu monitora do koszyka jedynym wyborem są tylko raty PayU. Sprawdziłem wszystkie ustawienia, bieżące rozliczenia z Allegro itp. Wszystko wydaje się ok a mimo to nie pojawia mi się opcja zakupu na raty. Próbowałem zakupu przez aplikację na telefonie, na tablecie i przez przeglądarkę na komputerze i w dalszym ciągu bez zmian. 

Na swoim koncie też nie widzę opcji żeby złożyć gdzieś wniosek o raty. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Marek_Cerb Czy możesz przesłać mi zdjęcie lub zrzut ekranu, gdzie jest widoczna tylko opcja rat PayU? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Marek_Cerb
#7 Wielbiciel#

6DA1E7E2-628D-4EEF-A57F-2B72E37AFF95.jpeg

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Marek_Cerb Dziękuję, sprawdzimy to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko dostanę informacje w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Marek_Cerb Spróbuj proszę wybrać opcję dostawy - kuriera i wówczas raty powinny pojawić się do wyboru. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Marek_Cerb
#7 Wielbiciel#

Niestety ta opcja nie działa. Obojętnie jakiego kuriera bym nie wybrał to w dalszym ciągu pozostaje mi tylko opcja płatności Allegro Pay. Przy próbie płatności „Zapłać później” też nie mam do wyboru Rat Zero. 8D74A4A6-537E-4F7E-8DF9-DC051E57EB10.jpeg

DFCB7B74-903F-4611-9DD7-B978E991DFC5.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Marek_Cerb sprawdziłam dokładnie tą ofertę i opcje rat PayU są w niej dostępne.

la_nika_0-1653329262061.png

Czy w aplikacji jesteś zalogowany na koncie, z którego piszesz? Czy próbowałeś skorzystać z przeglądarki, nie z aplikacji? 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów