Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem na raty telefon.
Bank pozytywnie rozpatrzył wniosek, dostałem kredyt. Potwierdziłem go. Nie otrzymałem @zwrotnego, że zakupiłem produkt na allegro ( allegro kupiłeś teraz ....) , ani na koncie allegro nie widnieje zakup w liście moje zakupy?
Ktoś, coś wie, bo zaczynam mieć obawy?
Żeby zakup się dokończył pomimo akceptacji z banku to przedmiot musi być dostępny(bez zmiany oferty), wówczas będziesz go miał w zakładce "Moje zakupy".
To co ja mam teraz zrobić. Żadnej zwrotki mailowej nie mam na prywatnej poczcie od kogo to kupiłem????
Sprzedawców tego produktu kilkunastu? Do kogo mam pisać w tej sprawie. Okaże się, że nie mam zakupionego produktu, a będę musiał spłacać raty?
Jeżeli nie będziesz miał go w zakładce "Moje zakupy" to nie będziesz płacić ponieważ środki nie trafią do sprzedającego. Jak do kilkunastu sprzedających, masz wybrana ofertę. Poczekaj do poniedziałku, weekend.
Dzięki za pomoc. Mam nadzieję, że masz rację bo drogą elektroniczną mam już podpisaną umowę z bankiem.
Pozdrawiam.
Adam K.
Problem polega na tym, że w oczach banków stanę się instytucją niewiarygodną. Podpisuje umowę, a potem ją zrywam.