Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam opłaciłem produkt dwa razy za pierwszym razem pobrano mi pieniądze z konta ,a status był jako nieopłacony,nie można nawet zgłosić problemu ,wybrać z opcji dlatego opłaciłem drugi raz ,po jakim czasie zwracają pieniądze i gdzie to można zgłosić?
@Gonzopiel90 środki powinny być w blokadzie na Twoim koncie. Zwykle blokada środków jest zdejmowana w przeciągu kilku godzin. Jeżeli środki zostały faktycznie pobrane z konta dwukrotnie i na nie nie wróciły, wygeneruj potwierdzenie płatności i prześlij je nam przez formularz.
Na blokadzie? W rozliczeniach nie ma
@Gonzopiel90 to znaczy, że nie zostały pobrane z rachunku, jednak ta kwota jest "zarezerwowana" dla transakcji i nie wyświetla się w dostępnych środkach. Masz odnotowaną podwójną płatność na twoim rachunku bankowym?
Tak pobrane mam z konta bankowego,mogę wysłać screena,raz mi pobrano to zakup był w statusie nieopłacony,po godzinie musiałem opłacić drugi raz taką samą kwotę,na wszystko mam potwierdzenie z przelewów banku ,od kiedy można wysłać wniosek z formularza
Obie kwoty są zaksięgowane i pobrane z konta bankowego
W takim układzie skontaktuj się z nami przez formularz i prześlij oba potwierdzenia. Wyjaśnimy sprawę z operatorem.