Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Noszę się z zamiarem zakupu oferty 15326524487
Moją czujność wzbudza dosyć krótki czas obecności tego sprzedającego na Allegro.
Tu nic nie kupuj od [edycja] poczytaj forum, ile przypadków, że towar nie dotarł, sprzedawca zablokowany, a o kasę trzeba się prosić Allegro Protect.
@Crow_Empire bardzo proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi i nie używanie tego typu określeń.
@_HolaOla_ porządek zróbcie z tym chińskim bajzlem, żeby wałów nie robili, firmom opisów i zdjęć nie jumali, to nikt lekceważąco nie będzie o nich pisał. Z jednej strony wały "na allegro i blika", a z drugiej "na chińczyka". khe khe khe, ale to ja nie mam kultury xD
@tomek-2875 tu nic nie kupuj od Chińczyka, poczytaj forum, ile przypadków, że towar nie dotarł, sprzedawca zablokowany, a o kasę trzeba się prosić Allegro Protect.
Jak cenisz spokój to nie kupuj, zakup przez Allegro w jakiś sposób gwarantuje bezpieczeństwo, zwrot odpada bo adres Chiny i nie opłaca się pozostaje rekalamacja i ww razie czego Alelgro Protect, ale czasem trzeba czasu i waki o odzyskanie kasy albo innej rekompensaty.
Ile zaoszczędzisz?
chytry dwa razy traci
W sumie był pomysł na dokonanie tego zakupu - ponieważ nie ma tego produktu dostępnego na terenie PL i nie wiadomo kiedy będzie dostępny na stanach magazynowych. Jednak przeanalizowałem ryzyko i zrezygnowałem z zakupu z poza terytorium UE. Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem będzie odczekanie na odnowienie się (spłatę) allegro pay i zakup innego droższego produktu. Dziękuję wszystkim za pomoc 🙂