anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup One Blade Philips

CK-BRAMY
#7 Wielbiciel

Witam.

Kupując ostatnio na platformie denerwuje mnie sekcja opini produktu. Więc  szukając jakiś produkt wyskakują podrabiane towary. Jak np ostrze One Blade.

Świetne opinie. Super towar. Wiem. Testuję i na. Ale zakup ostrza ma opinie i Pana Mietka i ze sklepu Philips'a. Ale żeby dotrzeć do opinii i Pana Mietka trzeba się sporo na klikać. 

Te opinie produktu wprowadzają w błąd. Ten sam problem przy zakupie Makita 18 zy produktach Boscha.  Jak nie wiesz że coś jest podrabiane na bank Kupisz podróbkę.

Czy to ja widzę ten problem?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie, jak tylko to weszło to pisaliśmy wprost, że to ma jakikolwiek sens tylko wtedy gdy będzie dotyczyć tylko i wyłącznie danej oferty danego sprzedającego. A i to nie zawsze. Bo jedna seria tego samego samego towaru od tego samego producenta też może się różnić jakością od innej serii...

Pamiętam nawet taki zabawny temacik gdzie ważna Pani z Allegro nie rozumiała o co nam chodzi i cokolwiek zrozumiała dopiero jak jej to na przykładzie perfum zaczęli tłumaczyć...xD Jak wiecznie tu pyskuję to tego już nawet nie komentowałam...

Cokolwiek byś nie napisał i tak zawsze wyjdzie, że zrobili to dla Twojego dobra, przyzwyczaisz się, ściśle tajne wyniki bliżej nieokreślonych ankiet im powiedziały, że klienci są z tego zadowoleni itp. Tu po kolei psują każdą opcję, zarówno te dla kupujących jak i te dla sprzedających. Było tu trochę wpisów sprzedawców gdzie opinie wystawiane do podpiętych podróbek wykańczały im sprzedaż. Portal ma to gdzieś. Jak się wystarczająco długo pokłóci to chwilowo jaką aukcję odepną, za 2 dni przypnie z powrotem i w kółko.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów