Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dokonałam zakupu przedmiotu przez pomyłkę ( źle przeczytałam czy tunel jest cały czy to tylko poszycie) napisałam do sprzedającego wiadomość próbowałam dzwonić a pracują w piątki tylko do 15 a zakupu dokonałam koło 16 ... Zrobiłam zwrot jako odstąpienie od umowy bo na to mam prEcie 14 dni wygenerowalo MB już kod do zwrotu ale prEcie ta prEsylka nawet nie została nadana i odrazu po zakupie miała status oczekuje na nadanie .... O co chodzi ? Czemu nie można anulować zakupu tak jak kiedyś ?? Czy ja coś Le zrobiłam ? Czy oni mi wysłać te przesylke a ja będę musiała im odsyłać ? ( Tak bez kosztów bo mam Smart) Ale mimo wszystko ? Skoro jeszcze nie wysLa od nich i nawet nie pracują o tej godzinie ???
Cześć, @Client:139374622. Czy chodzi dokładnie o zamówienie 0703c5a0-c6ea-11f0-8fb3-911dc086a85c? Jeśli tak, to widzę, że sprzedający dodał do niego przesyłkę minutę po tym, gdy złożyłaś i opłaciłaś zamówienie. Dlatego w systemie nie było już możliwości na jego anulację.
Sprzedawca jeszcze nie wysłał zamówienia, a jedynie przygotował przesyłkę.
W systemie już widnieje Twój formularz zwrotu i sprzedający również go otrzymał. Możesz skontaktować się z nim (np. przez Centrum wiadomości), aby dodatkowo dać mu znać, że zgłosiłaś odstąpienie od umowy.
@Client:139374622 Kliknięcie 'zwróć zakup' działa dokładnie tak samo jak kliknięcie 'anuluj zakup' - obie czynności skutkują złożeniem oświadczenia o odstąpieniu od umowy.
Mnie zastanawia co innego, z twojego wpisu wynika i można wywnioskować, że nie po raz pierwszy utrudniasz życie swoim nie odpowiedzialnym zachowaniem sprzedającemu.
@Client:139374622 tak działa system zakwalifikował już twoje zamówienie do nadania i przypisał etykietę przewoźnika ergo rozpoczął realizację - automatyzacja kwitnie. Nic nie musisz robić, sprzedawca nie powinien wysyłać tylko zwrócić środki do 14dni wg UK. Jakby wysłał to nie odbierasz paczki. Prewencyjnie napisz do niego przez centrum wiadomości info że nastąpił błąd i anulowałaś zakup odczyta w poniedziałek i sobie dopilnuje by nie wysyłać tego towaru.