Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ta osoba sprzedała mi 4500 roblox poprzez Allegro lokalnie. Oczywiście kodu nie da się wykorzystać. Na całym świecie waluta wirtualna Roblox jest taka sama . Sprzedający napisał w ogłoszeniu, ze kod można wykorzystać tylko na argentyńskim koncie. Po mojej prośbie o pełny adres strony sprzedający oczywiście ma to gdzieś. Allegro w dyskusji napisało mi , ze nie otrzymam zwrotu pieniędzy ponieważ kupiłam przedmiot od osoby prywatnej . Pomocy !!! Czy ktoś mial już taką sytuację. Jak sobie z tym problem poradziliście? Przecież to jawne oszustwo. Mało tego na allegro lokalnie nie da się napisać oceny sprzedającemu a więc oszuści cały czas sprzedają sobie coś co nie istnieje a Allegro na to pozwala
@PIKeRn Bardzo trafnie. Ludzie przeczytają tytuł, cenę i już > kup teraz > wydaje im się, że trafili okazję > albo się nie chce czytać, albo brak czytania ze zrozumieniem > albo brak umiejętności.
Niedawno miałem klientkę, która zadzwoniła z pretensjami, że aparat ma zablokowaną migawkę i nie robi zdjęć > tymczasem nie raczyła przeczytać części opisu (napisanego specjalnie pogrubioną czcionką i podkreślonego), że ten model (a był to Nikon d80) nie będzie działał bez włożonej karty SD
Ale po co? > lepiej kupić, bo okazyjna cena, a potem szukać 'dziury w całym" > zwalać na sprzedawcę własny brak umiejętności czytania ze zrozumieniem > jak się czegoś nie rozumie to zawsze można zadzwonić lub napisać i się dowiedzieć.
TRAGEDIA!!!
@Client:107737137 Po prostu nie przeczytałaś dokładnie opisu oferty > pretensje miej tylko do siebie > w dyskusji raczej nic nie ugrasz > opis jest prawidłowy i przedmiot zgodny z opisem.
@Client:107737137 skoro w treści oferty są wypisane szczegóły powodujące niemożność skorzystania w PL i ktoś nie czyta co kupuje to nie ma podstaw do reklamacji ani protect. Northvpn jest darmowy przez pierwsze 2 tyg subskrypcji potem albo opłaca się subskrypcję albo rezygnuje więc można spróbować aktywować.
Napisałam na Roblox czy kod jest aktywny i dlaczego nie mogę zrealizować kodu na moim koncie. Kod jest niewłaściwy. O czym tu mówić. Mam dosłać do nich więcej informacji o karcie podarunkowej. Zobaczę co oni powiedzą i wtedy będę miała biało na czarnym , że ta oferta to oszustwo
@Client:107737137 przykre to, że allegro Cię olało 😞 Ten post pokazuje jak potrzebny jest na allegro lokalnie system komentarzy, gdyby byl to po kilku sprzedanych "przedmiotach" taki "sprzedawca" miałby zawieszone konto.
@vonNogay i założyłby szybciutko nowe tak jak robią ci co kupują i nie płacą albo wysyłają kody QR hurtem wraz z prośbami o maile
@az1rael z kontem do sprzedazy nie jest tak prosto, trzeba przecież zrobić przelew z konta bankowego z danymi zgodnymi z tymi z allegro, aby aktywować sprzedaż.
To założy a broni mu kto konto mieć jedno czy 10? Allegro przeciez nie zweryfikuje wszystkich Janów Nowaków jako 1 i tej samej osoby
to nie oszustwo, napisz do supportu na robloxie i popros ich o zmienienie waluty konta na Argentyńską. następnie otrzymasz maila od robloxa i napisz ze tak potwierdzasz chcesz odpowiedz od supportu, poczekaj pare dni az do ciebie napisza ze zmienili walute (musisz miec zweryfikowanego emaila na robloxie) niestety tak to dziala, po tym kiedy wpiszesz znowu kod mozesz zmienic walute na Polska w ten sam sposob, pozdrawiam.
roblox wycofał chyba argentyńskie waluty dlatego zamiast ars widzisz usd na vpn przez co nie działa więc kupywanie takich robuxów ci choja dadzą i można powiedziec ze sprzedawca cie zrobil w balona