Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dnia, 26 maja u pewnego sprzedającego zamówiłem karmę Bosch i też wiele innych ludzi,
w tym momencie nie mogę zrobić nic przesyłka bez możliwości sledzenia, konto sprzedajcego zawieszone,
dyskusji otworzyc nie mogę, ponieważ allegro wyrzuca komunikat że sprzedajcy ma czas na wysyłkę.
Dane konta gdzie z chin, O co w ogóle chodzi inni też musieli zostać zrobieni w oszustwo a sprzedajcy nawet nie ma komentarzy jakby ktoś je usuwał.
@Client:61143086 Karmę z Chin? ale da się otworzyć, napisz tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Bracie,
ludzie, którzy zamawiają karmę z Chin, nie powinni posiadać żadnych zwierząt domowych 😉
Jak już byłeś na tyle inteligentny by najpierw kupić potem sprawdzać ofertę to może daj mu nadać paczkę?
1 śledzenie pojawi się jak paczka dotrze do granicy
2 dyskusję założysz jak minie czas na nadanie deklarowany w ofercie
3 a teraz porady prawdopodobnie wleci jeden z wariantów 1 chińczyk wyśle karmę szybko ale markowa ona nie będzie i będzie szła ruski rok z Chin lub 2 chińczyk kupi od sprzedawcy na miejscu / z ue i zdziwisz się etykietą nadania ale zwrot tego zgodnie z ofertą na Chiny czyli jak zobaczysz koszt to osiwiejesz
4 na przyszłość człowieku patrz najpierw od kogo kupujesz dopiero kupuj a nie na odwrót unikniesz takich sytuacji i nerwów a i podziękuj allegro za ukrywanie chińczyków w ofertach sprawdzaj sprawdzaj sprawdzaj dopiero potem zakup nikt ci zadka nie ochroni jak ty sam. Na pocieszenie da sie to odkręcić zrezygnuj z zakupu zanim nada paczkę i za jakieś 2 tyg nerwówki powinieneś kasę odzyskać. Ewentualnie czekaj aż dojdzie chińczyki zawsze wysyłają problem stanowi to czy to co wyślą będzie markowo odpowiadało temu co zamawiałeś
Bosch,same zboża, to jakbyś karmił psa makaronem. Gratuluję zakupu.
Wersja z chin zapewne z ryżu.
@krejzole Wersja z Chin ze sporym dodatkiem plastiku. Skoro ludziom dodają tam plastik do żywności, to do karmy tym bardziej.