Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem tablet z Androidem 13, nie widzę appki Allegro w sklepie Play. Po głębszym kopaniu wyskoczyło mi że ten tablet nie obsługuje Allegro. Dlaczego tak się dzieje, bo mogę pobrać Allegro Lokalne ?
@malyniak1 a gdzie wyskoczyło info, że ten tablet nie obsługuje Allegro? Co tam było napisane?
Znalazłem bezpośredni link omijający sklep Play i tam mi wyskoczyło że ten tablet nie obsługuje Allegro
Co to za urządzenie?
Obrazki są dla nas niewidoczne.
No Name
Nr modelu PG 11
Wersja systemu Android 13,0
CPU information MT6797 10 cores 2,5GHz
Wersja pasma podstawowego MOLY LR9. W1444. MD.LWTG.MPV110,5,2021/01/1210:26
Jakiś chiński no name... Przyczyn może być pełno a najpewniej po prostu urządzenie nie spełnia jakiś wymagań dla działania aplikacji Allegro a czy sprzętowych czy programowych to już można sobie gdybać i gdybać.
Sam tablet może i nowy z w miarę nowym systemem ale np. Procesor ma już 10 lat więc to przeżytek na dzisiejsze standardy.
Chociaż może to i lepiej że nie działa - tanie chińskie tablety i telefony są faszerowane programami szpiegowskimi działającymi sobie w tle 🙂
Tablet może mieć odblokowany bootloader i jest zrootowany (pozwala na wgranie modyfikowanego oprogramowania). Niektóre aplikacje, widzą to jako zagrożenie i nie są widoczne w sklepie Play, a pobrane z zewnątrz zgłaszają niekompatybilność z urządzeniem. Można to obejść, instalując jakąś starszą (bardzo starą) wersję oprogramowania i nie tylko z Allegro będziesz miał problem