anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupione konto League of Legends

Client:113866631
#2 Obserwator#

Prawie dwa miesiące temu kupiłam konto LoL - podobało mi się, bo miało bardzo rzadkiego skina, którego już nie da się zdobyć w żaden sposób. 1 maja zagrałam sobie meczyk, a 4 maja, gdy chciałam wejść, powitał mnie komunikat o niewłaściwych danych logowania - konto zostało na 90% przywrócone przez sprzedającego jako pierwszego właściciela. Jakie mam szanse na odzyskanie pieniędzy z Allegro Protect? Czy w ogóle jest na to szansa? Na razie jest to słowo przeciwko słowu - sprzedający twierdzi, że on nic nie zrobił, pousuwał wiadomości z naszej konwersacji, w której podawał mi passy (pisaliśmy na discordzie), a ja jestem bez konta i tylko mogę sobie obserwować, jak osoba, która przejęła konto, rozgrywa sobie meczyki. Jak to będzie teraz wyglądać?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:113866631 załóż swoje konto i je zabezpiecz, ciężko będzie udowodnić że Ty nie sprzedałeś czy ktoś nie przejął Ci konta przez dziurawy system w kompie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:113866631
#2 Obserwator#

Wiesz, przy przejmowaniu konta, wszystkie dodane dane były moje - mail, numer telefonu, dwustopniowa weryfikacja. Mam nawet w ostatnim mailu informację, że wszelkie zmiany na koncie będą mi przychodzić w wiadomościach. A jednak nie mam żadnych maili o zmianach maila czy nazwy użytkownika - dlatego sądzę, że odbyło sie to przez support.

oznacz moderatorów