Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem złożyć słuchawki na gwarancje ale nie jestem w stanie dotrzeć do aukcji z której je kupiłem. Na mailu na którego założyłem konto Allegro mam zapisane maile które dotyczą tej konkretnej aukcji ale na samym Allegro nie. Proszę o pomoc bo potrzebny jest dowód zakupy który tam znajdę. Z góry dziękuje za pomoc
Dane tej transakcji poda Ci Allegro na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Pamiętaj też o tym, że możesz złożyć reklamację bez gwarancji. Składasz ją wtedy sprzedawcy na podstawie obowiązkowej, dwuletniej RĘKOJMI. Do rękojmi nie potrzebujesz żadnego dokumentu oprócz jakiegokolwiek dowodu zakupu, może to być dowód wpłaty, potwierdzenie z Allegro o zakupie, paragon itp. Poczytaj w necie o rękojmi.
Rzecz w tym ze przedmiot który chce zwrócić nie znajduje się na mojej liście transakcji. Nie mogę rozpocząć dyskusji ze sprzedającym bo aukcja jakby nie istnieje. Ślad jednak po niej jest na mojej skrzynce mailowej. Co mogę zrobić z tym?
Jasne, kupiłeś Słuchawki BT Soundcore Liberty Air 2 bezprzewodowe (9856614558) od www_fotoklik_pl
nr 56e11db2-1f84-11eb-b5fa-65bb27a74aab
@ciemekkk dziękuję za przesłanie tych informacji! Brak widoczności tego zakupu jest związany z problemem technicznym. Zgłosiłam już prośbę o jego przywrócenie do wsparcia technicznego i wrócę tu z informacją, gdy tylko otrzymam potwierdzenie, że zakup został przywrócony do Twojej zakładki.
@ciemekkk przepraszam, że musiałeś czekać! Zakup został przywrócony i zobaczysz go ponownie w tej zakładce.