anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupiony produkt, brak w liscie zakupow

Client:69458512
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, zakupiłam na allegro lokalnie produkt, jednakże nie otrzymałam żadnej informacji o zakupie. Sprzedawca natomiast dostal informacje, ze pieniadze zostana zwrocone, bo 2 osoby zakupily ten produkt w tym samym czasie. Pieniadze zeszly z konta. A nie ma ani sladu na aplikacji o zakupie, ani ns mailu. Dlaczego nie otrzymalam zadnej informacji o zaistnialej sytuacji? Prosze o informacje, jak ta sytuacje rozwiazac. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione

ale jak się środki nie zaksiegują to wrócą tam skąd wyszły w ciągu kilku dni.

oznacz moderatorów

Client:69458512
#7 Wielbiciel#

Nie pojawia się tam ten produkt.. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:69458512 niech zgadnę. Super oferta na FB lub 0LX z podeslnym linkiem do strony łudząco podobnej do allegro lokalnie i płatność poprzez blik z wypłata w bankomacie?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:69458512 To możliwe ze zostałeś oszukany, płatność BLIKiem, oferta z linku podesłanego, a w takiej sytuacji kasy nie odzyskasz.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:69458512 Znalazłaś ogłoszenie na O.L.X lub marketplace FB a następnie dostałaś „link do allegro”? 
Jeśli tak to mam złe wieści - zostałaś oszukana. 
Link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro. 

Płaciłaś najpewniej BLIKiem - zerknij na potwierdzenie płatności w banku, strzelam że będzie to wypłata gotówki w bankomacie. 

Możesz się z tym zgłosić na policję ale pieniędzy niestety nie odzyskasz. 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Kasa poszła się.....

oznacz moderatorów