anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zakupiony przedmiot nie widnieje w MOICH ZAKUPACH

MAMY ROZWIĄZANIE!
eewajodlowska
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry

W ubiegłą niedzielę zakupiłam czajnik na gaz. Sprawdzając w poniedziałek zakładke Moje Zakupy ten produkt nie widniał na liście. Pomyslałam, że mogłam cos pomylić z uwagi na gorączkę i chorobę. Zamówiłam więc drugi czajnik.
Na początku tygodnia otrzymałam przesyłkę do paczkomatu (kod potwierdzenia przekazany przez InPOst poprzez SMS)- nieco sie zdziwiłąm bo w poniedziałkowym zamówieniu wybierałam inna lokalizację paczkomatu - ale znowu pomyślałam, że może choroba wpływa na moja logikę myślenia.
Dostałam na maila FV o która prosiłam i wydawało sie, że wszystko jest w porządku.

NIestety nie sprawdziłam etykiety przesyłki - po prostu ją wyrzuciłam.

W dniu dzisiejszym otrzymałam informację SMS od ALLEGRO, że paczka czeka na mnie w paczkomacie w lokalizacji, którą zapamietałam.

Sprawdziłam w końcu dokładnie historie przelewów na końcie bankowym (w poniedziałek tez sprawdzałam ale najwidoczniej księgowanie płatności odbywa sie z opóźnieniem...i faktycznie dokonałam w niedzielę płatności (NR transakcji 86665233371 na kwotę 76,39zł).

Dlaczego ten zakup nie widnieje w zakładce "Moje zakupy"? przez co kupiłam nastepny, identyczny produkt?  Nie mam także żadnej informacji z potwierdzeniem na mailu i nie moge skontaktować się ze sprzedający w celui uzyskania FV.

Proszę o wsparcie w tej sprawie.

Pozdrawiam
EJ

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
komis-bell
#21 Demiurg#

@eewajodlowska Opcje są dwie:

- zakupu dokonałaś na innym koncie
- zakup został ukryty

Stawiam na opcję nr.1

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @eewajodlowska
Sprawdziłam to i masz dwa konta na Allegro na jednym złożyłaś zamówienie na czajnik w niedziele, a na drugim (to jest konto, z którego piszesz) w poniedziałek. 
Daj proszę znać, czy chcesz, abym podała login drugiego konta, abyś mogła się na nie zalogować i sprawdzić listę zakupów.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
eewajodlowska
#1 Nowicjusz#

ok, już odnalazłam drugie konto, DZIĘKUJĘ!

oznacz moderatorów