anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupo zwrócony przed wysłaniem.

Arek1977r
#10 Popularyzator#

Zakupiłem trzy rzeczy i na drugi dzień kliknąłem zwróć zanim przedmioty zostały wysłane. Allegro kazało mi wybrać rodzaj dostawy aby odesłać towar. Jak mam odesłać jak jeszcze mi nie przysłali? Nie wybrałem dostawy. Przycisku anuluj nie było. Jaki czas ma sprzedawca na zwrot wpłaty?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Arek1977r, zwrot pieniędzy powinieneś otrzymać do 14 dni od wysłania formularza zwrotu.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Arek1977r
#10 Popularyzator#

Nic nie wysłałem. 

oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

@Arek1977r 
zdecyduj się albo kliknąłeś zwrot albo nie.
Jeżeli kliknąłeś to zgłosiłeś zwrot i sprzedawca ma 14 dni na zwrot pieniędzy (ustawowo). Jeżeli byś dostał ten towar to musisz go odesłać - bo nie jest już Twój.
Jeżeli nie kliknąłeś - to nie ma tematu.

oznacz moderatorów

Arek1977r
#10 Popularyzator#

Kliknąłem zwrot przed wysłaniem towaru. Formularza zwrotu nie wypelnialem i nikomu nie przesylalem. Napisalem wiadomość do sprzedawcy i czekam.

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#14 Krzewiciel#

@Arek1977r "kliknąłem zwrot" to zrobiłeś zwrot 😄 sprzedający dostał maila o treści

Kupujący xxxxxxxxxxxx zgłosił zwrot towaru. Numer i historię przesyłki sprawdzisz w szczegółach wybranego zwrotu w zakładce Zwroty.

oznacz moderatorów

maxr01
#18 Luminarz#

A czy nie jest lepiej skontaktować się ze sprzedawcą i wyjaśnić sytuację?

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów