anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zakupy i rozliczenienie

misiek-a81
#1 Nowicjusz

wczoraj dokonywałam kilku zakupów. Potrzebowałam fakturę. Niestety nie zaznaczyła mi się opcja faktury. Jednak kilkanaście minut po transakcjach skontaktowałam się z każdym kupującym i udało mi się uzyskać informację, że wystawią. Kontakt odbywał się również telefonicznie. Niestety dzisiaj okazało się że jeden sklep tego nie uczynił.  Kwota zakupu jest mała. Między słowami rozmowy ze sprzedającym otrzymałam informację, że wręcz za mała na dodatkowe działania. 

Sytuacja jest nietypowa, bo płatność odbywała się z blika Szefa. Zatem bardzo chciałabym uniknąć zwrotu kasy a jednocześnie otrzymać fakturę. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Niestety dla mnie jest bardzo mało czasu na załatwienie sprawy. 

pomocy...

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

_Likos_
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@misiek-a81 anulować zakup alboz głosić zwrot konsumencki i kupić raz jeszcze zaznaczając FV

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@misiek-a81 przykro mi, ale nie będziemy w stanie pomóc w tej sytuacji, jeśli sprzedający odmówił przesłania faktury.  
W takiej sytuacji najlepszym rozwiązaniem będzie sugestia Likosa, czyli anulowanie (zgłoszenie zwrotu) zamówienie i ponowne zamówienie przedmioty tym razem z zaznaczoną fakturą. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów