Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałem zakupu od użytkownika ynbln na allegro lokalnie. Opłaty dokonałem następnego dnia, a pan ukraiński odpisał mi, że w porozumieniu z allegro dokonał zwrotu środków na moje konto, ponieważ walory które zamówiłem wyczerpały mu się. W momencie zamówienia były dostępne, więc miał je w sprzedaży. Nie bardzo rozumiem tłumaczenia, że mu się skończyły. Może na ukraińskim allegro są inne zasady? Jestem pewien, że gość palił głupa, bo z dnia na dzień cena wzrosła o 100% i wciskał mi kit, że mu się towar skończył. Allegro powinno takich klientów karać!!!
Możesz żądać wydania jak została zawarta umowa, ale jak sprzedający zwróci Ci środki to allegro nic mu nie zrobi, zostaje sąd. I teraz żeby zwrócić ci środki na allegro lokalne musi wziąć od ciebie nr konta bankowego.
@Jandar1102, rozumiem Twoje rozczarowanie i przykro mi, że nie sfinalizowałeś zakupu. Natomiast proszę Cię również o zrozumienie dla sprzedającego, który zgłosił nam, że jego towar się skończył i nie jest w stanie zrealizować zamówienia.
Nie bardzo zrozumiem sprzedającego, ponieważ przedmioty były zamówione przeze mnie w momencie ich dostępności, a on w takim razie dalej nimi handlował. Ja zakupił bym go troszkę drożej u innego sprzedawcy, ale liczyłem, że już je kupiłem. Nie przekonała mnie Pani z prośbą o zrozumienie dla sprzedawcy!!!!
@Jandar1102, sprzedający najprawdopodobniej pomylił się z ilością dostępnych sztuk przy wystawianiu oferty. Rozumiem, że to dla Ciebie niekomfortowa sytuacja, ale błędy zdarzają się każdemu i warto o tym pamiętać. 🙂
Dobra, zakończmy tą dyskusję bo do niczego nie doprowadzi, a mi Pani tylko ciśnienie podnosi wypisując takie **piiip**oły, że się gość w liczeniu pomylił.