Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
powyższa kwestia spędza mi sen z powiek i przyprawia o wyrywanie sobie włosów z głowy już od dłuższego czasu 😉 Tym bardziej że w Internecie krąży na ten temat mnóstwo sprzecznych informacji. Na ten moment bowiem nie mam możliwości zainstalowania wtyczki LetyShops na komputerze, więc jestem skazana na telefon komórkowy (dokładnie iPhone 12 Mini - może to też ma jakieś znaczenie...). Niemniej, jako że w planach mam całkiem spore zakupy, to szkoda byłoby z dobrodziejstw cashbacków nie skorzystać. Tylko czy na telefonie w ogóle może się to udać? Bo proszę sobie wyobrazić, że próbuję, próbuję, próbuję i... NIC.
Schemat każdorazowo jest następujący:
1. Włączam aplikację LetyShops.
2. Naciskam przycisk "Allegro", a następnie "Przejdź do sklepu".
3. Wyświetla się komunikat o treści "Cashback aktywowany".
4. Allegro nie otwiera się w aplikacji, a w przeglądarce (Chrome).
5. Loguję się do Allegro w przeglądarce poprzez swoje konto na Facebooku (u góry wciąż wyświetla się informacja o aktywnym cashbacku).
Po czym absolutnie NIC się nie dzieje, tj. znów pojawia się strona logowania. Nie wyświetla się żaden komunikat o jakimś błędzie ani nic z tych rzeczy. Po prostu nie da się zalogować i już.
Więc czy taki jest już po prostu "urok" aplikacji i zwyczajnie nie da się tego zrobić? Czy problem może stanowić Facebook, Chrome, ustawienia w telefonie? Doprawdy, kończą mi się już pomysły 🙂
Czy da się uzyskać cashback w aplikacji mobilnej? Czy istnieje jedna słuszna odpowiedź na to pytanie? 🙂
Będę wdzięczna za wszelką pomoc 🤗
Pozdrawiam serdecznie
Klaudia
@Client:99036294 Letyshop to zewnętrzny program lojalnościowy i musisz sama się z nimi skontaktować nawet jak cashback jest do zakupu na Allegro.