Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie
Mam taką sytuację, że poprzez kosz kupowałem Ojcu zakupy przedmiotów o które mnie prosił.
Płatność dokonał w banku osobiście wypełniając tradycyjny druk przelewu. (Przelew z konta Ojca)
Płatność się jeszcze się nie zrealizowała w systemie allegro. (minęła doba od wpłaty )
Od paru sprzedawców dowiedziałem się że są jakieś problemy i nie jestem pierwszy.
Może ktoś ma jakieś doświadczenie z takimi nieudanymi płatnościami ?
taki przelew idzie do 3 dni
@trotyl84 Jeżeli dokładnie, bez żadnych zmian, zostały przepisane dane do przelewu, wpłata dotrze. Takie przelewy idą znacznie wolniej od wpłaty bezpośrednio na konto sprzedawcy. Gdyby po 3 dniach sprzedawcy nie otrzymali wpłaty, pisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
@trotyl84 u mnie jak klient płaci taką formą to na Payu dochodzą po 2 - 3 dniach wiec jak poprawnie został przepisany tytuł do dojdzie, zaczniesz się martwić po 3 dniach 😉
Witam
Jednak się zaksięgowało i wszyściutko poprawnie.
Tak jak Pan mówił 2-3 dni zwłoki.
Po prostu sprzedawcy mieli do czynienia z przypadkami z jakimiś innymi błędami ( pomijam próbą wyłudzenia czy wyminięcia się z zakupu.)
@trotyl84 Taka forma płatności jest zgodna z prawem i nie ma tu żadnej próby wyłudzenia.