Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
zakupiłam dziś stację pogodową ale mojego zakupu nie widzę ani w aplikacji ani jak loguję się przez przegądarkę. Jedynie mam potwierdzenie na mailu. Bardzo proszę o sprawdzenie czy wszystko jest dobrze.
Dziękuję
@joanna4521 sprawdziłam Twój zakup i wszystko z nim w porządku. Jeśli nie widzisz go w zakładce Moje zakupy, to prawdopodobnie korzystasz z innego konta.
mam tylko 1 konto więc coś jest nie tak, ale nie tylko Ja pisałam w tej samej sprawie więc chyba jest jakaś usterka
@joanna4521 czy możesz mi w takim razie pokazać zdjęcie lub zrzut swojej zakładki Moje zakupy?
@joanna4521 bardzo Ci dziękuję i dzięki tym zrzutom mam już przyczynę tej sytuacji. Tego zakupu dokonałaś na business.allegro.pl, więc gdy zmienisz swój widok na firmowy (przycisk do zmiany znajdziesz po kliknięciu w swoje imię w prawym górnym rogu) i ponownie wejdziesz w zakładkę Moje zakupy - znajdziesz tam swój zakup.
😀nie wiem jak to zrobiłam no ale już trudno. Proszę mi tylko powiedzieć czy jak będzie wysyłka do odebrania to nie wyskoczy mi na zwykłym koncie tylko na business ? a nie da się jakoś tego zakupu przenieść na zwykły ?
@joanna4521 tak , na biznes , i wiesz , że do zakupu będzie FV ?
@joanna4521 wyskoczy tylko na business.allegro.pl i niestety nie, nie da się przenieść tego zakupu na allegro.pl