Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem zakupocholikien bardzo dużo i praktycznie codziennie coś kupuję na róznych portalach
Jak ograniczyć kupowanie
Zdarza się często że dziennie kupuję nawet 6 przedmiotów na różnych portalach
@Agent555 Zacząć od likwidacji dostępu do internetu > a następnie wizyta u specjalisty od uzależnień > można tez na wszelki wypadek pozbyć się laptopa, tabletu i smartfona > do rozmów kupić sobie starą Nokię z klapką.
Ziolko39 ........... no i przyszła nika czy inna hola lola i wyciepły nasze mondre konwersacyje...........
@katarzynab1712 Tak to jest jak siedzi cenzorka z nożycami.
Ziolko39 jak? ze nożycami.? madko z curkom!!!........
ja ptaka mi mogom ujeb........ tego, znaczy uciońć........... a ty też ptak/awatar.......... jusz po tobie...... ptaszku............ hahahaha
Ziolko39 ........ ale ten agentu to taki pocieszny jest.......sama ,szczerość,ciepło,głupota.............. takiego mieć w chałupie..............sama radość
@Agent555 Nie wolno ograniczać, raczej myśl jak kupować więcej 😁
Kupując dużo przyczyniasz się mocno do wzrostu PKB, zwiększasz wpływy z VAT, czyli jesteś jak najbardziej zaangażowanym patriotycznie obywatelem.
Każdy kto doradzi jak kupować mniej może być zgłoszony do komisji specjalnej celem sprawdzenia...😨
Zmień to w coś dobrego. Załóż antykwariat czy coś, przerzuć się na szukanie korzystnych przedmiotów zamiast jak podejrzewam masy bubli.
Pomyślałem żeby usunąć kilka portali zakupowych, wtedy troszkę może ograniczę zakupy
Które portale masz na myśli? Niektóre będą walczyć do ostatniego pinga 😉
Najczęściej kupuję na e-b-e-y , o-l-x i allegro
biosorcerer ale to jest agent555, ten z numerem 007 może mu ......... nic mu nie może ............... 555 zrobi piiiiip, piiip ,pip i portale w pisdu........... zniknom
Na portalu e-b-a-y są bardzo drogie wysyłki do Polski niektóre są w granicach do 100 zł ,są też ponad 100 zł do 200 zł
@Agent555 może jakieś limity wprowadzić na konta, karty, ...
@Agent555 a co robisz z tymi przedmiotami? I co to za przedmioty?
Limity na konta i karty to nie jest głupi pomysł.
Kupuję przeważnie płyty CD i DVD oraz książki muzyczne , zdzrza się kupować inne przedmioty
@Agent555 Jest pewne radykalne rozwiązanie.
Niedawno pisałeś coś o dziewczynie, mam nadzieję że wraca do zdrowia, czego zresztą wam życzę... Więc jest bardzo prawdopodobne że wkrótce twoje zakupy zostaną radykalnie ograniczone, przekonasz się ... 👰
ale tom ja Jego wybrankom........... i jak mię posiędzie to dopiro bedzie kase wydawał.........na mnie, żecz jasna ciasna różowa..............
@katarzynab1712 @Agent555 @Ziolko39 Jeśli Panowie chcą sobie dalej podebatować na temat niezwiązany z zakupami, zapraszam na PoGadane.