Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
chciałbym zmienić typ konta na firmowe, lecz nie mogę tego zrobić, ponieważ pokazuje komunikat, że allegro pay jest aktywne lub jest w procesie aktywacji, próbowałem poszukać jakiejkolwiek opcji z tym związane, ale bezskutecznie. Jak przerwać proces aktywacji allegropay?
@Client:122887356 zostaw sobie to konto i otwórz drugie , firmowe , tak jest bezpieczniej .
Dzień dobry @Client:122887356! Jedno rozwiązanie to propozycja mdrogerii, czyli założenie nowego, firmowego konta.
Jeśli chcesz, aby kontem firmowym było konto, o którym piszesz konieczne będzie wypowiedzenie umowy Allegro Pay, aby to zrobić w Panelu Allegro Pay, kliknij OPCJE > Rezygnacja z Allegro Pay.
Chciałbym przekształcić koniecznie to konto na firmowe, lecz pokazuje komunikat opisany powyżej, a gdy wejdę w Panel Allegro Pay to jest tam wyłącznie opcja "Aktywuj"
Nawet gdy kliknę opcję aktywacji to pojawia się komunikat, że jeszcze nie mogę aktywować allegro pay
@Client:122887356 ok, poprosiłam o anulowanie rozpoczętego procesu aktywacji Allegro Pay.
Wrócę do Ciebie, gdy tylko trzymam informacje w tej sprawie.
@Client:122887356 wracam, aby upewnić się, czy na pewno chcesz, abyśmy anulowali rozpoczęty wniosek? Jeśli to zrobimy nie będziesz mógł aktywować Allegro Pay nawet w przyszłości na żadnym koncie.
Dzień dobry,
w takim razie nie chcę anulować wniosku, zamykam temat, dziękuję.
@Client:122887356 dzień dobry! Dziękuję za odpowiedź 🙂