Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Tak jak w temacie. Zakup zrobiony na Allegro lokalnie. Kupowałem konsole PS4 pro a otrzymałem 0.5 litra wody Cisowianka. Miał ktoś może podobną sytuację? Co w takim wypadku dalej? Byłem na policji z jeszcze nie otwartą paczką , bo na oko można było stwierdzić , że to nie konsola. Dyżurny mi jedynie powiedział, że nie mogę jej tu otworzyć i żebym ją odesłał. Czy policja powinna zareagować w takiej sytuacji? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Taka sytuacja, zakup od kogo?
Osoba sprzedająca
Baj****
tel: +48 *** *** ***
e-mail: ******************
🙂
odpowiedź wyczerpująca, aż nadto
😄
no cóż, może moderacja znajdzie
Najlepsze jest to , że nadal ma wystawioną tą konsolę. W dodatku jego ogłoszenie jest promowane. Zaraz znajdzie się kolejny pokrzywdzony.
daj link do oferty
Nie wiem czy o to chodzi.
Oferta: 8fdd6094-af91-4485-b8c8-d0e177dc71d4
nie, nie o to.
ale po zakupie już chyba do niej nie dotrzesz
a próbowałeś dzwonić?
Tak. Nie da się na ten numer zadzwonić.
a czy z tego samego numeru i dancyh przyszła przesyłka?
W sumie to nie wiem. Tak wygląda list przewozowy.
Domyślam się że AL ale jak wpisuje ten nr oferty to nie widzę, a obrazki są dla nas niewidoczne.
Wpisując w wyszukiwarkę allegro lokalnie "konsola ps4 pro" to wyskakuje. Piąte ogłoszenie. Miejscowość Rawa mazowiecka.
Zostaje Ci dyskusja z pomocą Allegro, to rzadko spotykana sprawa: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Dyskusje mam już otwarta. Zastanawiam się jeszcze nad policja. W sumie dziś byłem i powiedzieli mi tylko ,że nie mogę paczki otworzyć przy nich i żebym ją odesłał. Teraz już wiem że to oszustwo , więc chyba mógłbym im to zgłosić.
Mogłeś ale nie zrobiłeś, a co odesłanie by dało?
No właśnie. Mam nagrany film z otwarcia paczki ale w domu. Jutro pojadę tam jeszcze raz i zgłoszę podejrzenie oszustwa. Ciekawe co mi tym razem powiedzą.
Masz to dobrze, Alelgro może zażądać zgłoszenia jakby miałoby dojść do wypłacenia rekompensaty.
Ale ja nie widzę tej oferty na allegro