Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro zamknęło automatycznie dyskusje, bo minął czas choć informowałam, ze czekam na pismo z tefal i wysłałam nawet screen wiadomości od firmy tefal. Pismo dziś dotarło, a ja nie mogę załączyć go do dyskusji. Nie mogę tez napisać na kontakt, bo każe wybrać produkt z listy, a przedmiotu, którego dotyczy problem nie ma na liście. Jest tylko kilka ostatnich zakupów.Co mam zrobic? Jak wrocic do dyskusji? Jak skontaktować się z Allegro bez debilnego wybierania produktu?
Z ciekawości przeszedłem tą nową ścieżkę kontaktu. Faktycznie, w tematach około transakcyjnych trzeba wybrać z listingu pozycję. Na listingu, transakcje są z ostatniego zakresu czasu?
Dziewczyny, zdradzicie ile tam jest ostatnich transakcji w czasie? Chyba rok.
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@fruzia313 wygląda że Allegro jeszcze bardziej utrudniło kupującym kontakt. No taka polityka. BOK drogi w utrzymaniu, więc cięcia.
@fruzia313 minęło już 30 dni od rozpoczęcia dyskusji i dlatego została ona zamknięta. W tej sytuacji możesz przesłać oświadczenie od firmy do sprzedającego w wiadomości e-mail lub przez Centrum wiadomości. Jeśli nie otrzymasz odpowiedzi lub będziesz potrzebowała naszego wsparcia, napisz proszę do nas za pomocą tego formularza.
Monika, ale użytkownik twierdzi ze tej transakcji nie ma już na liście więc się przez ten formularz nie skontaktuje.
@serwis-texas dziękuję za zwrócenie uwagi, dobrze, że jesteś 🙂
@fruzia313 poprosiłam o kontakt z Tobą odpowiedni dział, poczekaj proszę na wiadomość od nas w odpowiedzi najprawdopodobniej poprosimy Cię o przesłanie wiadomości od Tefal.
Należy śledzić, czytać uważać i tam jest w regulaminie wyraźnie napisane że dyskusja po 30 dniach jest automatycznie zamykana, należy wcześniej odznaczyć ja jako nierozwiązaną>wówczas się nie zamknie.
Ależ ja to doskonale wiem. Napisałam w dyskusji, ze czekam na pismo, które ma przyjsc do 30 dni, a i tak dyskusja została automatycznie zamknieta.
@fruzia313 odpisz proszę na naszą wiadomość w sprawie nr 31756043.
Nie mam jeszcze żadnej wiadomości oprócz tej, ze przyjęliście zgłoszenie.
@fruzia313 Poszukaj proszę wiadomości w folderze SPAM. Mejl został przez nas wysłany dzisiaj o godzinie 12:58
Nie mam żadnej wiadomości oprócz tej, o której już wyżej pisałam. W żadnej skrzynce nie ma.
@fruzia313 Na pewno sprawdzasz skrzynkę mailową przypisaną do Twojego konta Allegro?
Tak.
to są wiadomości ze wszystkich skrzynek w kolejności od dołu do góry odkąd otrzymałam powiadomienie, ze przyjęliście zglosznie. Dostaje powiadomienia ze społeczności, a innej wiadomości oprócz tej, ze przyjęliście zgłoszenie nie mam jak widać w żadnej skrzynce.
@fruzia313 To przez problemy techniczne na lini nasz system - Twoja skrzynka odbiorcza, ale poprosiłam już nasz zespół aby skontaktował się z Tobą telefonicznie w tej sprawie, więc wkrótce możesz spodziewać się telefonu od nas.