Dlaczego allegro pozwala na zaniżanie poziomu przez stosowanie opisów jak ze snu **piiip**y wprowadzającymi w błąd stosowanych przez zagranicznych wystawców. Dlaczego nie wymaga dbałości o poprawny i rzetelny opis.
Przydałoby się kilka przykładów. Albo przynajmniej 1
Proponuję poczytać opisy chińskich ofert
Jakiego snu?
ale chyba wiem o czym piszesz tylko kto ma sprawdzać te opisy? Już teraz użytkownicy sami muszą zgłaszać podejrzane oferty do weryfikacji. Nie da się wyłapać wszystkich
Snu wariata - użytkownik płaci prowizję i wymaga jakości od pilnowania są pracownicy którzy i tak po zgłoszeniach niewiele robią
Wysyłam wam czasem zgłoszenia ale nie widzę żadnej reakcji po nich. Proszę zacząć przeglądać chińskie aukcje a nie zliczy Pan przykładów. Automatyczne tłumaczenia wymyślają straszne bzdury a pomieszane to jest z półprawdami. Nie ja u was pracuję to wy powinniście pilnować jakości na platformie. Poziom spada a wy nic z tym nie robicie.
Twoja wiadomość nadal nie jest żadnym konkretnym przykładem, trudno mi się odnieść do Twojej wiadomości jeśli nie mam żadnych precyzyjnych informacji od Ciebie.
Proszę więc pilnować opisów chińskich aukcji, przeczytasz pan kilka to będzie miał przykłady. Może też dalej udawać pan że nie wie o co chodzi bo nikt palcem nie pokazał. To wasz obowiązek nie mój.