anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaniżanie poziomu platformy, opisami wprowadzającymi w błąd przez zagranicznych sprzedawców

xrobi
#8 Zapaleniec

Dlaczego allegro pozwala na zaniżanie poziomu przez stosowanie opisów jak ze snu **piiip**y wprowadzającymi w błąd stosowanych przez zagranicznych wystawców.  Dlaczego nie wymaga dbałości o poprawny i rzetelny opis.  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nortimj
#10 Popularyzator

Przydałoby się kilka przykładów. Albo przynajmniej 1

oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Proponuję poczytać opisy chińskich ofert

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Jakiego snu?

ale chyba wiem o czym piszesz tylko kto ma sprawdzać te opisy? Już teraz użytkownicy sami muszą zgłaszać podejrzane oferty do weryfikacji. Nie da się wyłapać wszystkich 

oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Snu wariata - użytkownik płaci prowizję i wymaga jakości od pilnowania są pracownicy którzy i tak po zgłoszeniach niewiele  robią

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@xrobi 

Proszę o przykład i podaj numer oferty.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Wysyłam wam czasem zgłoszenia ale nie widzę żadnej reakcji po nich.  Proszę zacząć przeglądać chińskie aukcje a nie zliczy Pan przykładów.  Automatyczne tłumaczenia wymyślają straszne bzdury a pomieszane to jest z półprawdami.  Nie ja u was pracuję to wy powinniście pilnować jakości na platformie. Poziom spada a wy nic z tym nie robicie.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@xrobi 

Twoja wiadomość nadal nie jest żadnym konkretnym przykładem, trudno mi się odnieść do Twojej wiadomości jeśli nie mam żadnych precyzyjnych informacji od Ciebie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Proszę więc pilnować opisów chińskich aukcji, przeczytasz pan kilka to będzie miał przykłady.   Może też dalej udawać pan że nie wie o co chodzi bo nikt palcem nie pokazał.  To wasz obowiązek nie mój.  

oznacz moderatorów