Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich,
mam pytanie dotyczące cashbacku w Goodie.
Zrobiłem wczoraj na Allegro zakupy na kwoty odpowiednio 70 i 118, tymczasem na Goodie pojawiły się transakcje na 30 i 40. I od tych wartości naliczono cashback.
Skąd się bierze ta różnica wartości? Kto zaniża? Sprzedawca z Allegro czy Goodie?
Z opcji cashback skorzystasz, jeśli masz wykupioną usługę Allegro Smart!. Jednorazowo możesz dostać:
Nie chodzi mi o Allegro Cash tylko o Goodie
Ale tu mamy :
a to jest inna? wówczas powinieneś szukać w tamtym regulamine.
Dlatego pytanie jest raczej do użytkowników korzystających z Goodie.
Zazwyczaj wartość transakcji do cashbacku w Goodie jest zgodna z zakupami ale właśnie z Allegro zdarza się, że jest zaniżona tak jak opisałem.
@ianus1 Już były podobne tematy na Allegro.
1. Sprzedawcy nic o tym nie wiedzą, więc nie są w żaden sposób w ten proces angażowani.
2. To nie jest cashback Allegro, tylko zewnętrzna firma, więc Allegro w tu nie ingeruje.
3. Cały problem leży po stronie Goodie, a teraz sobie im udowodnij, że jest inaczej.... Dostaniesz jakiś komunikat, że wina leży gdzieś tam... i co zrobisz? A no nic nie zrobisz.
@drekenzesNapisałem do Goodie, żeby zobaczyć jak to wytłumaczą. W sumie bez nich też można zakupy robić. Są inne cashbacki
Taaa w paybacka też nie ingerują, a jakoś tak samo ludzie problemy tylko z Allegro mają. Mnie to wygląda na schemat. Payback wszędzie punkty zalicza, a tu ile było postów, że małe transakcję są liczone, a duże już nie? Raz chyba coś z tym goodie płaciłam, powisiało to to, potem punktów nie dali. Potem dzwoni gościu z banku i się pyta czy korzystam "Panie no coś Pan, jeszcze nie zwariowałam, żeby czas na trefne promki marnować, przecież to Allegro..." Kiedyś jak Allegro jeszcze szanowało klientów to się np kartę paybacka dodawało do Allegro i punkty naliczały się same. Teraz cuda, niewidy i dziwne wymagania. Kasuj człowieku ciastka przed zakupem, klikaj jakieś linki, potem zaliczy Ci co drugą mniejszą płatność, a jak cudem dociągniesz do wypłaty to na pewno cos wymyślą...