Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Zostałam zaproszona do wykorzystania kuponów 40zł.
"Koniec tygodnia nie oznacza końca promocji! Sprawdź hity dnia Smart! Week, dostępne tylko dzisiaj i zapłać mniej z kuponem 40 zł.
Podczas Smart! Week dodaj do koszyka produkty z Allegro Business za min. 100 zł.
Przy wyborze opcji dostawy i płatności zaznacz kupon 40 zł.
Promocja trwa tylko do 22 maja, więc nie czekaj z zakupem!"
Będąc zalogowana w swoim biznesowym Allegro dodałam interesujący mnie produkt wielokrotnie by wartość zakupu przewyższyła 100zł. Finalizując zakup nigdzie nie widzę możliwości zaznaczenia kuponu 40 zł.
Robię coś nie tak ?!
Pozdrawiam KDM100
@KDM100pl wracam z informacjami 🙂 Kupon jest na Twoim drugim koncie firmowym. Gdy zalogujesz się na nie będziesz mogła z niego skorzystać na formularzu dostawy i płatności (po wybraniu płatności z góry będzie dostępny na dole strony).
Ale na drugim koncie biznesowym też nie mam możliwości wykorzystać tego kuponu 🙄 Czy to dlatego, że nie mam wykupionego abonamentu 🤔 ?
@Pies_na_szlaku Czy minimalna wartość zakupów (bez kosztów dostawy) wynosi 100 złotych? Widzę, że na zrzucie jest 107,91 zł, ale być może wliczone są w to jeszcze koszty dostawy?
Dostawa jest od 14,99 zł. Zwiększyłam koszyk o kolejne produkty by o wiele więcej przekroczyć wysokość i dalej nie mam możliwości skorzystać z kuponu 🙄
@Pies_na_szlaku Dzięki! Prześlę tę sytuację do ponownej weryfikacji i dam Ci znać! 🙂
@Pies_na_szlaku Proszę o doprecyzowanie, czy kupon jest widoczny na koncie, a jedynie wyszarzony, czy w ogóle go nie widzisz? Najczęściej wynika to z faktu, że nie zaznaczono zakupów na fakturę.
Gdyby to nie było to, to będę potrzebować zrzutów ekranu z kolejno wykonywanymi czynnościami
Nie chodzi, że nie aktywny, wyszarzony a w ogóle go nie widzę.
Spójrz na screena poniżej, nie ma tam kuponu mimo, że dostałam meila z zaproszeniem o jego wykorzystanie 🤔
Fakturę mam zaznaczoną.
@Pies_na_szlaku Dzięki, przekazuję dalej do wyjaśnienia, przepraszam Cię za to zamieszanie!
@ko_alka dla kogo w ogóle jest ta promocja smart'a za 39.99?
@Pies_na_szlaku Przyznaliśmy nowy kupon o wartości 40 zł do wykorzystania do 30 maja. Powinien zadziałać 🙂 Daj proszę znać!
Witam
Przez chwilę widziałam informację o możliwości wykorzystania kuponu u dołu formularza nie klikając w niego, ale gdy dobrałam inne produkty sprzedającego - znikł niewykorzystany.
Jakieś czarny przeciwko mnie 🤔
@KDM100pl Zakupy musisz zrobić za minimum 45 złotych (bez kosztów dostawy). I kupon jest na koncie Pies_na_szlaku 🙂
Wreszcie udało mi się kupić z kuponem, ale w telefonie !
Dzięki za pomoc i wytrwałość 😊
Pozdrawiam KDM100.pl
@Pies_na_szlaku Uff, hura! Dzięki wielkie za sygnał 😊