anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapłaciłem IdT 741212866 PayU w Allegro przelew wyszedł w niedzielę, nie dotarł do sprzedawcy

lisow1
#7 Wielbiciel#

Zapłaciłem IdT 741212866 PayU w Allegro przelew bankowy wyszedł w niedzielę, nie dotarł do sprzedawcy do dzisiaj. Co się dzieje z moimi pieniędzmi dlaczego nie zostały przekazane dla sprzedawcy. W niedzielę kupiłem plandeki. Sprzedawca pieniędzy nie dostał.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

pecela
#17 Koryfeusz#

To była płatność natychmiastowa PayU (wybrałeś z listy swój bank, przekierowało do twojego banku i po zalogowaniu tylko potwierdziłeś przelew), czy przelew zwykły na konto PayU?

Banki nie realizują przelewów zewnętrznych w weekendy, święta i dni wolne. Do tego jak wybrałeś opcję "płacę przelewem tradycyjnym", to należy wykonać zwykły przelew na podany nr konta, nie może to być przelew natychmiastowy, ekspresowy, ani Sorbnet.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@lisow1 wybrałeś płatność przelewem tradycyjnym, a te mogą być księgowane do 5 dni roboczych, więc płatność może być rozliczona jeszcze dziś. Jeśli po weekendzie sytuacja się nie zmieni, wówczas skontaktuj się proszę ponownie przez ten formularz kontaktowy, ale do zgłoszenia koniecznie dodaj potwierdzenie tego przelewu. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

lisow1
#7 Wielbiciel#

plandeki_2.jpg

 Załączam potwierdzenie przelewu w .jpg Taka sytuacja wystąpiła po raz pierwszy od 23-lat. Proszę o wyjaśnienie gdzie są moje pieniądze, dlaczego nie dotarły do sprzedawcy, kiedy dotrą?

oznacz moderatorów

lisow1
#7 Wielbiciel#

BTW. dlaczego nie można wstawić oryginału przelewu w .pdf ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lisow1 Prześlij potwierdzenie przelewu przez formularz, który wskazała wyżej Ola.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów