anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapłaciłem. Nie ma nic . Żadnej wiadomości

Client:108308479
#1 Nowicjusz#

Kupiłem grę Doom dark. 99zl . I przesyłka dotarła. Tylko z obrazkami. Co w przypadku gdy jest to oszustwo 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:108308479 Czego się spodziewałeś kupując grę miesiąc po premierze za 1/3 regularnej ceny? 😉 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:108308479. To oferta z przesyłką elektroniczną, więc sprzedający powinien udostępnić Ci przedmiot oferty za pomocą wiadomości mailowej. Jeśli jednak otrzymałeś niekompletne zamówienie, skontaktuj się ze sprzedającym, np. rozpoczynając Dyskusję.
Na Twoją prośbę doradcy włączą się do rozmowy i pomogą w rozwiązaniu problemu. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@MiMary i jak wyśle mailem zdjęcie gry to wszystko ok? Serio?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@vonNogay, nie.
Tak jak wspomniałam - jeśli Client:108308479 otrzymał niekompletne zamówienie, to powinienem skontaktować się ze sprzedającym, np. rozpoczynając Dyskusję. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@MiMary chodzi o to że w tej ofercie pewnie byla ściana tekstu opisu gry i tam w 1 miejscu napisane zakup dotyczy zdjęcia gry. Kategoria pewnie wskazywała na produkt cyfrowy a treść pferty na szwindel pt puste pudełko lub zdjęcie okładki 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@az1rael, w ofercie nie było informacji na temat tego, aby przedmiotem oferty były jedynie zdjęcia.
Opis wskazywał na to, że klient otrzyma za pośrednictwem przesyłki elektronicznej pełną wersję gry wraz z instrukcją. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Kiki_Miki
#9 Pomysłodawca#

@az1rael ale Ty widziałeś tą ofertę czy tylko stawiasz przypuszczenia, choć oferty nie znasz? "pewnie była", "pewnie wskazywała".... szwindel. Kupy się to nie 3ma. Pofatygowałem się i poszukałem - oferta 17679052538, a w niej zapis

"Przedmiotem jest pełna i legalna wersja gry" - powodzenia!!

@MiMary zainteresujcie się ofertą bo śmierdzi z daleka....

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Kiki_Miki, już się tym zajęliśmy 😊 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Kiki_Miki a ty widziałeś ofertę bo ja nie widzę by autor posta jakiś nr oferty wkleił albo linka dał więc na pewno wiesz że znalazłeś to co trzeba i co w opisie było? Czy tylko stawiasz przypuszczenia? Bo tej twojej znalezionej oferty też nie ma... natomiast to co ja napisałem to wielokrotnie opisywany na forum mechanizm robienia wała w licznych podobnych postach na allegro lokalnie

oznacz moderatorów

Kiki_Miki
#9 Pomysłodawca#

@az1rael Gdybyś wcześniej choć chwilkę poświęcił znalazłbyś tą ofertę bez problemu, Allegro zadziałało i ją usunęło "pewnie była" - nie, nie była, "pewnie wskazywała" - nie, nie wskazywała. Wał wyczuwalny na odległość - dlatego już oferty nie ma. To, że na Allegro jest hurtownia wałów to ja wiem.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@Kiki_Miki brzydko się wyrażasz

To, że na Allegro jest hurtownia wałów to ja wiem.

przykład o jakim pisze @az1rael 

mogę sobie wyobrazić jakiegoś np: obcokrajowca, który takie coś kupi

https://allegro.pl/oferta/pudelko-intel-core-i9-13900f-srmb7-36m-5-6ghz-16784622370

oznacz moderatorów

Kiki_Miki
#9 Pomysłodawca#

@RED w którym miejscu się brzydko wyraziłem? Język polski jest tak piękny, że mogłem dosadniej się wyrazić...

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@RED ta oferta jest akurat OK i wg mnie nie ma na celu żadnego wprowadzenia w błąd.

oznacz moderatorów