Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem grę Doom dark. 99zl . I przesyłka dotarła. Tylko z obrazkami. Co w przypadku gdy jest to oszustwo
@Client:108308479 Czego się spodziewałeś kupując grę miesiąc po premierze za 1/3 regularnej ceny? 😉
Cześć, @Client:108308479. To oferta z przesyłką elektroniczną, więc sprzedający powinien udostępnić Ci przedmiot oferty za pomocą wiadomości mailowej. Jeśli jednak otrzymałeś niekompletne zamówienie, skontaktuj się ze sprzedającym, np. rozpoczynając Dyskusję.
Na Twoją prośbę doradcy włączą się do rozmowy i pomogą w rozwiązaniu problemu.
@MiMary i jak wyśle mailem zdjęcie gry to wszystko ok? Serio?
@vonNogay, nie.
Tak jak wspomniałam - jeśli Client:108308479 otrzymał niekompletne zamówienie, to powinienem skontaktować się ze sprzedającym, np. rozpoczynając Dyskusję.
@MiMary chodzi o to że w tej ofercie pewnie byla ściana tekstu opisu gry i tam w 1 miejscu napisane zakup dotyczy zdjęcia gry. Kategoria pewnie wskazywała na produkt cyfrowy a treść pferty na szwindel pt puste pudełko lub zdjęcie okładki
@az1rael, w ofercie nie było informacji na temat tego, aby przedmiotem oferty były jedynie zdjęcia.
Opis wskazywał na to, że klient otrzyma za pośrednictwem przesyłki elektronicznej pełną wersję gry wraz z instrukcją.
@az1rael ale Ty widziałeś tą ofertę czy tylko stawiasz przypuszczenia, choć oferty nie znasz? "pewnie była", "pewnie wskazywała".... szwindel. Kupy się to nie 3ma. Pofatygowałem się i poszukałem - oferta 17679052538, a w niej zapis
"Przedmiotem jest pełna i legalna wersja gry" - powodzenia!!
@MiMary zainteresujcie się ofertą bo śmierdzi z daleka....
@Kiki_Miki, już się tym zajęliśmy 😊
@Kiki_Miki a ty widziałeś ofertę bo ja nie widzę by autor posta jakiś nr oferty wkleił albo linka dał więc na pewno wiesz że znalazłeś to co trzeba i co w opisie było? Czy tylko stawiasz przypuszczenia? Bo tej twojej znalezionej oferty też nie ma... natomiast to co ja napisałem to wielokrotnie opisywany na forum mechanizm robienia wała w licznych podobnych postach na allegro lokalnie
@az1rael Gdybyś wcześniej choć chwilkę poświęcił znalazłbyś tą ofertę bez problemu, Allegro zadziałało i ją usunęło "pewnie była" - nie, nie była, "pewnie wskazywała" - nie, nie wskazywała. Wał wyczuwalny na odległość - dlatego już oferty nie ma. To, że na Allegro jest hurtownia wałów to ja wiem.
@Kiki_Miki brzydko się wyrażasz
To, że na Allegro jest hurtownia wałów to ja wiem.
przykład o jakim pisze @az1rael
mogę sobie wyobrazić jakiegoś np: obcokrajowca, który takie coś kupi
https://allegro.pl/oferta/pudelko-intel-core-i9-13900f-srmb7-36m-5-6ghz-16784622370
@RED w którym miejscu się brzydko wyraziłem? Język polski jest tak piękny, że mogłem dosadniej się wyrazić...
@RED ta oferta jest akurat OK i wg mnie nie ma na celu żadnego wprowadzenia w błąd.