Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie zakupiłem zegarek przez raty Allegro Pay a Pan po 3 dniach pisze ze zegarka takiego nie ma i teraz zwroci pieniądze i mam pytanie na jakie konto pójdą do banku który udzielał rat czy na moje prywatne bo jestem w kropce bo nie wiem czy skontaktować się z bankiem w celu rezygnacji kredytu pozdrawiam
@yogi707 czasem tak jest że zanim dojdzie do przyznania rat, towar się sprzeda, kasa wróci na konto banku a Ty musisz rozwiązać umowę kredytową 🙂
Najgorsze jest ze przedmiot był dostępny 3 sztuki gdy zakupiłem i bank przelał to gościu napisał mi że zapomniał usunac ogłoszenie z allegro że tego produktu nie ma i teraz narobił mi kupę latania i dzwonienia do banku o anulowanie pozdrawiam
Jeśli zwrócisz lub anulujesz cały zakup, Twoje środki zwrócone przez sprzedającego bezpośrednio do Allegro Pay zwiększą Twoje środki dostępne w usłudze. Zakup zostanie spłacony, a umowa zawarta z Allegro Pay – zamknięta.
Na zwrot środków przez sprzedającego czekamy:
Jeśli nie otrzymamy zwrotu od sprzedającego w tym czasie, masz obowiązek spłacić swój zakup samodzielnie.
Dowiedz się więcej o zwrotach w Allegro Pay.
Tak rozumiem ale tutaj wziąłem raty Allegro Pay przez bank i jest inna bajka