Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapytałem sprzedawcę o KOD EAN sprzedawanego produktu. Odpowiedź: "Witam
@nantri_01 Czy potrzebujesz naszej pomocy w tej sprawie?
Po to pisałem. Mam przeczucie że odpowiedzi od sprzedawcy się nie doczekam.
Niejako z rozpędu i w wielkim skrócie: powołuje się na "MEDAL nr 378" . Ktoś kręci i kombinuje w obszarze wiedzy dość szczególnej. Mogę dodać od siebie(sprawdzałem u źródła ru) numer ten odnosi się do odkrycia zjawiska korozji wodorowej.
@nantri_01 No i w czym oczekujesz pomocy?
Wskaż sens swojej podpowiedzi. Zajmujesz mi czas a takich nie cierpię.
@nantri_01 nie cierpisz samego siebie? Wszak zajmujesz czas sprzedawcy.
@nantri_01 więc zaczekaj na wyczerpującą odpowiedź od sprzedawcy.
Kod EAN JEST WYMAGANY - patrz REGULAMIN.
@nantri_01 regulamin jest niezgodny z prawem. Kod EAN może nadać tylko właściciel danej marki lub producent a nie sprzedawca.
Zająłeś mi 5 minut cennego czasu czymś o czym nawet dziecko wie. Dla takich jak Ty: Sprzedawca chyba potrafi odczytać kod a jak kodu BRAK , potrafi napisać "brak kodu"...
może sprzedawca uznał, że jego czas jest cenniejszy od twojego i uważa, że nie warto z tobą wchodzić w dyskusje?
P.S. jeśli przeczytanie jednego zdania zajmuje Ci 5 minut to współczuję.
🙄
Dowcip jak u kolesi JANUSZKA...Wiesz czemu nie odpowiada? Proste - ma g...do podania -"towar" zrobiony "pod głupków". " odpowiemy w późniejszym czasie" -takie to...🤣
kodu EAN brak
o żesz w duqe fak
@nantri_01 Kod EAN nie jest wymagany we wszystkich kategoriach. Chyba regulaminu nie czytałeś, skoro bredzisz jakieś kocopoły.
🙄Ta kategoria akurat tego wymaga - nie rozumie >miszcz kocopołov<?
Dostałeś odpowiedź od bota co wyczerpuje znamiona punktacji do super sprzedawcy za terminowość odpowiedzi, sprzedawca będzie miał czas to odpowie chyba że robi coś ważnego np zarabia na zus i podatki to cię oleje, pisz dalej dostaniesz za każdym razem odpowiedź z automatu a allegro nic z tym nie zrobi bo dostaniesz ją terminowo, ewentualnie kup i oceń produkt i tam wylej żale
Nie kupuję śmieci bez pochodzenia, wartości triboltechnicznej i t.d. chcę przestrzec innych przed handełesem "na rympał".
od kupowania na rympał od sprzedającego firmy cię chroni ustawa o ochronie konsumentów i 14dni na zwrot bez podania przyczyny wiec o co płaczesz?