anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zarabianie na dodawaniu produktow do ulubionych

Client:101071744
#9 Pomysłodawca

Dostaje jakieś dziwne propozycje aby współpracować z jakąś firma i dodawać produkty z allegro do ulubionych a oni mają za to płacić? Co to za historia? Ktoś ma wiedzę na ten temat? To nie kant ? No i jeszcze chcą żeby kontakt był przez ,,telegram,,

oznacz moderatorów
58 ODPOWIEDZI 58

Atlantyda_mt
#7 Wielbiciel

Zaryzykowałaś? Aktualnie stanęłam właśnie w tym punkcie.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Atlantyda_mt co patrzysz na innych .... wyprostuj się , unieś lekko głowę  ,wypnij klatę i .............NA PRZÓD !! , wróć do nas po  wszystkim .

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Atlantyda_mt Na jakim konkretnie etapie bycia słupem aktualnie jesteś? 🙈

Bo wiesz, że bierzesz właśnie udział w oszustwie i pomagasz w praniu pieniędzy prawda? 😉

oznacz moderatorów

Client:140166667
#2 Obserwator

Opublikujcie wszędzie że to oszustwa, dużo straciłem, proszę nie wchodzić w to

oznacz moderatorów

wiola317
#7 Wielbiciel

Nie ryzykuj, bo oni za każdym razem będą chcieli większą wpłatę od ciebie, też się dałam oszukać. Kazali mi wpłacić 4300zl, żeby zarobić 11 tys, ale tego nie zrobiłam, chociaż i tak trochę kasy straciłam 

oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Straciłem więcej, trzeba to nagłośnić, pomóż mi jak innych ostrzec, mam zrzuty jak to działa, dużo ludzi straciło cały dorobek, proszę nie wchodzić w to

oznacz moderatorów

Client:113729026
#2 Obserwator

Witam właśnie sama nie wiem czy w to wchodzić mogłabym prosić o więcej szczerych informacji Pana lub kogoś z czytających ?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:113729026 🙉

przeczytaj ten wątek od początku i podejmij decyzję czy chcesz zostać słupem i prać pieniądze pochodzące z oszustw czy może jednak nie warto w to wchodzić. 

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Client:113729026

Jak będziesz miała szczęście, to bekniesz za pranie brudnych pieniędzy (tu masz szansę na zawiasy). Natomiast jeśli okaże się, że środki trafiały na konta grup terrorystycznych lub z nich pochodziły, to możesz odpowiadać za wsparcie grup terrorystycznych. Za to grozi w zależności od kwalifikacji od 8 lat, od 15 lat lub od 25 lat pozbawienia wolności. We wszystkich opcjach górna granica kary to dożywocie. Taka sama kara grozi jeżeli kasa pochodziłaby od obcego państwa. 

oznacz moderatorów

Client:109758016
#2 Obserwator

Weszłaś w to?

oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Nie wchodzić w to, oszustwa,stracisz wszystko

oznacz moderatorów

Client:104627889
#7 Wielbiciel

Witam bardzo proszę o kontakt 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:104627889  a co🤔 też chcesz siedzieć😁

oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Później jest 1000 ,5000,12000,35000 nie wchodz w to, zostaniesz bez kasy, straciłem 30000 tysięcy

oznacz moderatorów

Dana_DO
#7 Wielbiciel

Ja też trochę straciłam , powiedzieli mi że pomyliłam się i żeby wypłacić to muszę jeszcze wpłacić 9800 ale już odpuściłam , zastanawiam się czy to gdzieś zgłosić 

oznacz moderatorów

Dana_DO
#7 Wielbiciel

Wypłacają tylko małe kwoty ,a większe to że się pomyliłaś i za dużą stratę będą mieli . Czy wy to zgłaszaliście gdzieś .Jest taka strona gdzie pomagają odzyskać , nie wiem co zrobić . 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Dana_DO Jeśli nie wiesz co zrobić to przede wszystkim wyciągnąć nauczkę na przyszłość.

O odzyskaniu pieniędzy zapomnij.

oznacz moderatorów

Client:137155061
#2 Obserwator

..

oznacz moderatorów

Client:139055119
#2 Obserwator

Jakieś namiary można dostać na taką osobę co tak płaci

oznacz moderatorów

#2 Obserwator

To oszustwa,kwota wzrasta i nie wypłacą, niby popełniasz błąd w zadaniu,i wpłacić więcej za karę,

oznacz moderatorów