Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem załamana, Allegro zawiesiło mi konto, na stałe. Działam od 20 listopada br, nie wiem z jakiego powodu. Dostałam wczoraj maila o zawieszeniu, w celu weryfikacji musiałam wysłać zdjęcie produktu, który sprzedaję, dowodu osobistego oraz moje zdjęcie z dowodem. Wysłałam i niedługo dostałam taką informację:
"Przykro mi, ale weryfikacja przebiegła negatywnie. Zdjęcie ograniczeń z konta wiązałoby się ze zbyt dużym ryzykiem dla bezpieczeństwa przyszłych transakcji. Na podstawie art. 2.12 Regulaminu Allegro konto pozostanie zawieszone na czas nieokreślony. W oparciu o art. 8.7 Regulaminu Allegro nie wyrażamy również zgody na ponowną rejestrację w Serwisie."
Prosiłam o podanie przyczyny, może mogłabym coś wyjaśnić, ale ktoś tam z Allegro jest bezwzględny:
"Nie wyrażamy zgody na Pani działalność w Serwisie ze względu na bezpieczeństwo transakcji. Nasza decyzja jest ostateczna."
Czuję się jak przestępca, a nic złego nie zrobiłam, chciałam tylko dorobić do emerytury.
Jest jakiś sposób, by przywrócić konto ?
@Topgift_sklep jeśli dział bezpieczeństwa powiedział, że nie, to znaczy, że nie. Możesz iść do sądu, ale , to gra nie warta świeczki
Cześć, @Topgift_sklep. Kwestię blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji. Nie mogę ingerować działania naszego działu bezpieczeństwa i nie mogę podważać ich decyzji. Jeśli masz dodatkowe pytania, to proszę, kontynuuj korespondencję mailową.