anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawyżone koszty przesyłki – 75 zł za książki wysłane w jednej paczce

piorka22
#7 Wielbiciel

Kupiłam 8 książek za ok. 250 zł i z przyzwyczajenia do Allegro Smart! oraz Allegro Pay za szybko przekliknęłam zakup 😅. Na końcu okazało się, że koszt wysyłki wynosi prawie 75 zł! Wszystkie książki wysyłane są w jednej paczce, więc cena dostawy jest całkowicie nieadekwatna.

Uważam, że to nieuczciwe i ostrzegam innych kupujących – sprawdzajcie dokładnie koszty przesyłki!

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Monika__L
#18 Luminarz

ale my sprawdzamy

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@piorka22 sprawdź w szczegółach zamówienia ile przesyłek opłaciłaś , jeśli więcej niż jedną domagaj się zwrotu za pozostałe skoro przyszła 1 paczka .

oznacz moderatorów

piorka22
#7 Wielbiciel

Wysyłka jest 1,ale to niemożliwe, żeby wysłanie kilku książek tyle kosztowało... Za wysyłkę tego samego kompletu, z dodatkową jedną książką, zapłaciłam kilkanaście złotych. Anulować zakupu nie mogłam, od razu napisałam  wiadomość do sprzedającego, ale zero odpowiedzi... Wiem, że mogłam nie kupować, no ale sory, dla mnie to zwykle naciąganie. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Nie

to błąd w ustawieniu cenników przesyłek i różnicowania w zależności od gabarytu i wagi

widac że nie sprzedawałeś na allegro

napis do sprzedawcy i powiedz mi to co tu nam i niech odda pieniądze zamiast się rozchorować na nerwy 

oznacz moderatorów