Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
27 kwietnia
Odpowiedz sprzedawcy wystawionego produktu [edit] z dnia 27.04.2020 Witam,
@chris111KB Przecież masz napisane : PRZEDSPRZEDAŻ - wysyłka od 18 maj.
temat zamknięty, twoje zdziwienia są bez sensu w tym momencie 🙂
@pinsplash rozwiązał twoje wątpliwości 🙂
Oczywiście,że byłyby "moje zdziwienia" bez sensu, gdybym był "respiratorem" Tarczy Morawieckiego,ale nim nie jestem... Jestem tylko klientem,który zapłacił za towar,a na który musi nadmiernie długo czekać,bowiem w tym przypadku ten termin dostawy nie jest obciążony niewydolnością firm kurierskich,Pocztą Polską,czy też dostarczeniem do Punktu Odbioru,tylko dziwnymi manipulacjami pośrednika,czy też przedstawiciela Firmy DVS - Warszawa Polska oferująca tysiące sztuk...DVS Production GmbH Lindenstraße 5, 99819 Krauthausen, Niemcy,których w obecnym czasie nie posiada, a gromadzi spekulacyjnie środki płatnicze nabywców w Polsce.
Faktycznie, taka oferta wprowadza w błąd. Zadeklarowany czas wysyłki to 24 godziny. Ten czas, zgodnie ze zdrowym rozsądkiem powinien być liczony od otrzymania wpłaty, a informacja o "przedsprzedaży" jest dodana "drobnym druczkiem". Moim zdaniem nie jest uczciwe ze strony Allegro dopuszczanie tego rodzaju manipulacji.
ogólnie to PRZEDMIOT WYSTAWIONY W PRZEDSPRZEDAŻY zaznacza się od razu, jeśli tego nie zrobił a tylko dopisał w opisie to bezsens totalnie.. 😐
Powinno być w nagłówku"TOWAR W PRZEDSPRZEDAŻY !",oraz dostępna ilość ograniczona w ilości do np. 500 szt.,a nie podawać,że kupiło osób 39 razem 49 szt...a na stronie Firmy ,że posiadają tysiące sztuk...?,a" jak w przyszłym roku będzie padać,to będą dobre zbiory" (warunek) niemożliwy KC.