anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zgłaszanie reklamacji

Eilo
#1 Nowicjusz

Zgłosiłam reklamacje zakupionego przez allegro sprzętu, sprzedający niestety przeoczył maila więc po 5 dniach zgłosiłam to przez zgłoszenie "Problem z Zakupem".
Pani, która zajmowała się sprawą wyznaczyła termin na uznanie reklamacji, ale nie od dnia wysłania reklamacji, ale od daty zgłoszenia tego przez opcję "Problem z Zakupem", gdy zgłosiłam swoje obiekcje, poprosiła mnie o udowodnienie, że reklamacja została wysłana wcześniej. Wysłałam. Pani to zignorowała i stwierdziła, że data wysłania reklamacji nie jest jednoznaczna z określeniem roszczeń wobec sprzedającego. Zupełnie tego nie rozumie. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Eilo konsultanci są niedouczeni i tyle nie ma co rozumieć allegro twierdzi że 14dni mija od zgłoszenia w dyskusji tzn że nawet jak minie termin to tak będą twierdzić dalej. Powodzenia z reklamacją.

oznacz moderatorów

Eilo
#1 Nowicjusz

Dramat...Najpierw każe mi wręcz udowodnić, że mówię prawdę, że wysłałam reklamacje wcześniej, potem uważa że to niczego nie zmienia, bo jak wysyłam reklamacje, to nie powiedziałem czego oczekuję od sprzedawcy -_-, no to chyba jest dość oczywiste czego oczekuję. Najwidoczniej pani Kasia musi mieć wszystko napisane.
Czy jest możliwość wysłania jakiegoś zażalenia na danego konsultanta?

oznacz moderatorów