anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgłosiłem reklamację dostawy, dlaczego nikt mi nie odpowiada?

Client:128276880
#7 Wielbiciel#

Zgłosiłem reklamację dostawy, dlaczego nikt mi nie odpowiada?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:128276880 Reklamację zgłosiłeś do przewoźnika? Jeśli tak, to on procesuje Twoje zgłoszenie i nie mamy do tego wglądu. Na Twoim koncie, z którego piszesz nie widzę zgłoszeń do nas. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Reklamację napisałem zgodnie z instrukcją na stronie allegro wg PROCEDURA REKLAMACJ.
AD0049YAX8. Przewoźnik ponownie wysłał drugi kod do odbioru paczki. nie było żadnego powiadomienia, tak się złożyło, że patrzyłem na tę samą problematyczną paczkę. teraz próbowałem odebrać paczkę na poczcie orlen, odpowiada, że kod jest nieprawidłowy.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Reklamację napisałem zgodnie z instrukcją na stronie allegro wg PROCEDURA REKLAMACJ.
AD0049YAX8.

Przewoźnik ponownie wysłał drugi kod do odbioru paczki. nie było żadnego powiadomienia, tak się złożyło, że patrzyłem na tę samą problematyczną paczkę. teraz próbowałem odebrać paczkę na poczcie orlen, odpowiada, że kod jest nieprawidłowy.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:128276880 wyślij link do tej procedury. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:128276880 To jest zakładka do Twoich zakupów, których nie widzę przez link. Doprecyzuj, jak zgłosiłeś reklamację i gdzie? Możesz wysłać zrzuty ekranu. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie robiłem zrzutów ekranu, bo pierwszy raz się z tym spotykam. i dziwne jest dla mnie to, że wiadomości i reklamacje nie są nigdzie zapisywane, mimo że jest napisane, że Allegro monitoruje korespondencję. Napisałem do reklamacji - Moje zakupy - Reklamacja - Dostawa, a następnie postępowałem zgodnie z podpowiedziami na Allegro. Reklamacja wisiała w serwisie 2 dni, dziś po południu już jej nie było, a przewoźnik przysłał nowy kod odbioru. link, który wrzuciłem

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:128276880 ja niestety nie widzę, żadnej korespondencji ani reklamacji. Skontaktuj się z nami proszę w tej sprawie, przez formularz

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

problem wyboru działki. 2024.11.23 przyszły 3 paczki do Orlenu, najpierw otrzymałem jeden kod na dużą paczkę, pojechałem ją odebrać. Wybrałem kod - Orlen odpowiada, że kod jest nieprawidłowy. wybierany kilka razy, nie podaje. kod jest nieprawidłowy. Wróciłem do domu, dostałem jeszcze dwa powiadomienia dla pozostałych dwóch paczek. Kliknąłem w szczegóły paczki i kod - odesłało mnie do strony zdalnego otwierania, kliknąłem i poszedłem na pocztę Orlen. Otworzyłem dwie komórki, żadnej dużej paczki, zadzwoniłem do Orlenu, żeby wyjaśnili swoje lub cudze paczki, może jakaś awaria, przypadkowo zamknąłem jedną komórkę. Wróciłem ponownie, duża paczka została otwarta. Odebrałem dwie paczki. zadzwoniłem ponownie późno w nocy na Orlen jak odebrać trzecią paczkę, Orlen nie pomógł. Napisałem reklamację wskazując w serwisie Allegro na linki z Moje Zakupy - Z nieodebranej przesyłki. Dwa dni nie było żadnej odpowiedzi. Po południu zaktualizowano stronę i wysłano nowy kod do odbioru tej paczki. Dwa razy po tym poszedłem na pocztę i wpisałem nowy kod, Orlen - kod jest błędny. ostatni raz o 22:13. czas wyboru paczki upływa jutro 2024.11.27 13:13. W tej chwili nie ma mnie w Warszawie od niedzieli, proszę kolegę o odbiór paczki

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Napisałem do twojego formularza, ale bot Aliny nie akceptuje roszczenia.

oznacz moderatorów