Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałem zakupu, ale przed wysyłką zgłosiłem zwrot. Napisałem dodatkowo do sprzedającego. Nie wygenerowała mi się etykieta (jakiś błąd). Sprzedający nie odpowiedział, więc nie przyjąłem przesyłki. Teraz sprzedający mi pisze, że zwróci kwotę zakupu, ale pomniejszoną o koszty przesyłki zwrotnej 13,99 zł. Może tak?
Nie może jak zwrot został zrobiony przed wysłaniem towaru.
Nawet jak sprzedający zdążył wygenerować etykietę, ale przed wysyłką?
Jak wygenerował etykietę to mógł ja anulować albo reklamować zwrot za etykietę. Opisz jak wysłał, czym i jaki przewoźnik.
Faktycznie, przesyłka była już nadana. Jakaś obsuwa w powiadomieniach na allegro, bo przed przesłaniem formularza zwrotu sprawdzałem.
@aRnie88 skoro zgłosiłeś zwrot to trzeba za zwrot zapłacić, darmowy jest tylko w smarcie przy odebraniu i nadaniu inaczej kasują sprzedawcę za powrót 🙂
Skąd wiesz że przed wysyłką ? daj numer paczki i napisz o której był zgłoszony zwrot ?
Faktycznie, przesyłka była już nadana. Jakaś obsuwa w powiadomieniach na allegro, bo przed przesłaniem formularza zwrotu jeszcze sprawdzałem.
Wiozę przesyłki do Urzędu Pocztowego, zostawiam je ok. 17. Zdarza się, że Pracownik PP skanuje je dopiero po 19:00. Jak widać już od 17 nie mam możliwości "zatrzymania" przesyłki, choć godzina skanowania jest późniejsza.
Jasne, w pełni to rozumiem