Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry,
widze ze zmiana numeru telefonu nie jest dla mnie mozliwa. Stary numer mam wylaczony od 2 tygodni. Jezeli moga to Panstwo zrobic dla mnie to bardzo prosze, jezeli nie to prosze o usuniecie konta i moich danych.
Moj aktualny numer telefonu: [edycja].
Widze tez, ze wysylalam cos na adres kolezanki i teraz zamiast moich danych sa jej dane jako wlasciciela konta.
O te zmiane tez poprosze.
Prosze o pozytywne zalatwienie moich spraw.
Pozdrawiam
[edycja]
@Client:104413211 Czyli włamujesz się na konto koleżanki i usiłujesz zmienić jej numer telefonu?
Czy nie prościej założyć własne konto?
Za podanie numeru telefonu dziękuję ale dzwonił nie będę.
Domyślam się że wspólnie zakładałyście konta i teraz przez pomyłkę wchodzisz na jej konto i chcesz zmienić jej numer telefonu.
Może przypomnij sobie jak się nazywa twoje konto i na swoje konto się zaloguj.
@Client:104413211 a na konto możesz się zalogować?
Tak to nie działa, skontaktuj się tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=d4e05a9d-86a1-441d-978a-f2e1cdc3ae0c&subjectId=0cf7b182-1...
@Client:104413211 zmienić dane na koncie można tylko w określonych przypadkach i w tym wypadku przykro mi, ale całkowita zmiana danych koleżanki na Twoje nie będzie możliwa. W tej sytuacji najlepiej będzie założyć nowe konto na Twoje dane, a jeśli chcesz zlikwidować konto, z którego piszesz to rozwiąż proszę umowę.